Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayy heyecanlandım bacım şimdi
,ama eczane bana çook uzak anca okuldan sonra gidip alıp gelip yapıcammmm inş inş inş sonucum iyi olur inş.

Merhaba arkadaşlar forumda gezerken bir uğramak istedim,bende çocuk yapmaya karar verdikten sonra acaba olur mu diye çok kendimi sıkıyordum,çünkü bir de tiroid hastasıydım,zor olabilirdi ..Allah aratmadı şükürler olsun,oğlum şimdi kollarımda ,4 ay oldu .
Allah sizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah,hepiniz için duacıyım..

Günaydın hanımlar nasılsınız,ben artık iyiyim hamdolsun merak eden olmamışya neyse:)) bugün çok çalışmam gerekiyor çokkkkkkkkk.

hoşgeldin cnm allah bağışlasın oğluşunu

melisss hadi hayırlısı vardır inşallah. belirtierin nelerdi varmı hala devammı.

vallahi gül abla kasıklarım özellikle sol kasığım hala ağrıyo ayağa kalktığımda batışma yapıyo,midemla başım ara ara yokluyo beni,ama göğüs ağrılarım yok gibi ama şişlikleri gitmedi,dünde acayip karnım ağrıdı,akıntımda azaldı ama sanki ha oldum olucam gibiydim gerçi testimi yapana kadarda öyle zannedicem galiba.inş sonucum pozitif çıkar inş

vallahi didemim kesin sonuç alabilmek için bekledim,bugün kısmetse alıcam bakalım.dua et bana olurmu gebeee sinya hani kabul olur.

aman yaaaaaa dua ede ede bi hal oldum zaten ediyom merak etme yatıp kalkıp hemide ama sizde yapın şu testleri yahu
kız güllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ben yine acıktım hadi kahvaltı hazırliyimde dönerim canlarrr,bugün yemek hariç hiç bişeye elimi sürmeyi düşünmüyorummmmm,diyorum amaaaaaaaa...
2 çocuğu olupta elini bişeye sürmemem nasıl mümkünse artık siz düşünün.

sonunda görüyonuz yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dünürüm nerde ya ben göremedim onada hoşgeldin demişsin
ben çok yorgunum tatlım sen nasılsın

canım ben yerimde deildim o yüzden selam veremedim
dünürünün ismi görünüyor o yüzden selam verdim
walla canım bende çookkk yorgunum 2 gün boyunca temizlik yaptım da

Hoşbuldum kızlar ne işi olsun ev işi ben ne iş yaparım temizlik yapıcam çok iş var ya ben temizlik hastası olabilrmiyim temizlik yapamadığım zamanlar sanki evi pislik götürüyormuş gibi geliyor hergün yapmak istiyorum ama hergün yaparsam bu çocuk erken doğar Allah korusun, dün eşime sonunda yatak odasını değiştirtttim aman Allah bu erkeklere muhtaç etmesin benim tek başıma yaptığım işi benim yardımımla söylene söylene yaptı gıcık hayırlısıyla şu günlerim bir geçse tövbe bundan iş beklemem hasta olunca bile bakmıyor gıcık babasıda adamcağız kızımı yorma diyor onun korkusuyla yapıyor bişeyler neyse ay sabah sabah çenem düştü iki gün ayrı kaldımya sizden özlemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…