Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay anacım fenasın ya önce yaptırıyon sonra beğenmedim diyorsun şimdi gerimi değişecek o yatak odası

tatlım önceden romatizman filan varmıydı hamileliğe bağlı bi ağrı olduğunu sanmıyorum kolunda

Bilmiyorumki canım muhtemelen romatizma annem erkek çocukda romatizma ağrısı çok olur bende de olmuştu dedi.Canım kendide beğenmedide ondan kabul etti yoksa değişirmi hiç az bile hem ona beni nasıl sinir ediyor bir bilsen varya Alah rızası için sabredicem diyorum hep yoksa çoktan büyük fırtınalr koparırdım, sabha kredi işin dedim araba için çektiya bir sürü faiz ödeyecekmiş ödeme çzelgesini gördüm dedim bu ilşk ve son bir daha krediyi unut yaparsan o zman beni giderim dedim gidersen git zor günümde gideni napıyım diyor ebnde dedim beni zora sokanı ben napıyım zor günü sen yapıyorsun keyfin için dedim

Afr sen eskişehirde mi oturuyordun?

boşver tatlım sıkma sen canını bebek olunca araba şart oluyor ama birazda pnu düşünerek çekmiştir o krediyi

boşver tatlım sıkma sen canını bebek olunca araba şart oluyor ama birazda pnu düşünerek çekmiştir o krediyi

Öyle canım neyse ay sabah sabah boşverelim adamları, ya şu civil bebe varya mağazasına gittin mi sen netten sipariş versem ürüne dokunmadan almakda pek şey gelmiyor ama çok hesaplı orası ya.

Evet neden sordun canım

Canım biz kütahyadayızda eskişehirde güzel bir bebek mağazası var mı hem mobilya hem giyim üzerine tabi hesaplı bildiğin varsa adresini verirmisin ordan almak istiyoruzda.

Öyle canım neyse ay sabah sabah boşverelim adamları, ya şu civil bebe varya mağazasına gittin mi sen netten sipariş versem ürüne dokunmadan almakda pek şey gelmiyor ama çok hesaplı orası ya.

civil bebeye gitmedim canım kıyafetide mobilyayıda bence görmeden netten sipariş verme

civil bebeye gitmedim canım kıyafetide mobilyayıda bence görmeden netten sipariş verme

İşte bende güvenemiyorum ama sitesine baktın mı hiç giyimde çok hesaplı burası mahrumiyet şehri az mağaza var herşey pahalı

Canım valla ben hiç gezmedim fiyat bilmiyorum ama güzel yerler var vaktin varsa bi gel gez derimmmmmmmmm

İşte bende güvenemiyorum ama sitesine baktın mı hiç giyimde çok hesaplı burası mahrumiyet şehri az mağaza var herşey pahalı

internetten bakacaksan sevi bebe ve idil bebe ye bak ürünleri çok kaliteli ben hastane çıkışını filan sevi bebeden aldım

Canım bi netten çevik bebe birde idil bebe var onlara bi baksana çevik bebe istedigin yerede kargo ile gönderiyor ama fiyet bilmiyorum

Canım valla ben hiç gezmedim fiyat bilmiyorum ama güzel yerler var vaktin varsa bi gel gez derimmmmmmmmm

Canım sağol belki etrafında alan falan olmuştur dedim daha önce gezmedik ki hiç hep içinden geçtik adres bilirsek daha iyi olur dedim.

Valla çevik bebenin 4-5 tane şubesi var merkez şubeleri yunusemre halk çarşısında birde onun hemen karşısında var bi bak derim fiyatta uygun diye duydum ve kaliteli

Hoş geldinnnnnnnnnn ya sen ne zaman test yapacaksın bak haftaya güzel haberle başlamak için seni bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…