Ay canım aşı olmadım bayramadn önce yola çıkacağımız günün öncesi hastalanmıştımya o zamanda ağrımıştı yine sol kolum ama nasıl kötüydü üç gün sürmüştü yine bu d aöyle odu hastalky,tan sonra çıktı anlmadım çok fena oluyor inşaallah olmaz sende.Yatak odasınıda emri vaki yaptım hadi ev süpürülecek kolum çok ağrıyor evin pisliğini görüyorsun ben süpüremem bu halde dedim neyse kalktı süpürmeye başladı dedim hazır elin değmişken odayı değişelim işte söylene söylene değişti vay niye değişmişim aynı yerinde dursaymış önceden falan filan sonra pişman oldu gerçi ama beni üzdükten sonra gecede uyuyamadım zaten yatağın yeri değiştiya döndüm durdum dedim bu halini hiç sevmedim tamamayarın eski haline alırım dedi:)) oh iyi oldu.
ay anacım fenasın ya önce yaptırıyon sonra beğenmedim diyorsun şimdi gerimi değişecek o yatak odası
tatlım önceden romatizman filan varmıydı hamileliğe bağlı bi ağrı olduğunu sanmıyorum kolunda
Bilmiyorumki canım muhtemelen romatizma annem erkek çocukda romatizma ağrısı çok olur bende de olmuştu dedi.Canım kendide beğenmedide ondan kabul etti yoksa değişirmi hiç az bile hem ona beni nasıl sinir ediyor bir bilsen varya Alah rızası için sabredicem diyorum hep yoksa çoktan büyük fırtınalr koparırdım, sabha kredi işin dedim araba için çektiya bir sürü faiz ödeyecekmiş ödeme çzelgesini gördüm dedim bu ilşk ve son bir daha krediyi unut yaparsan o zman beni giderim dedim gidersen git zor günümde gideni napıyım diyor ebnde dedim beni zora sokanı ben napıyım zor günü sen yapıyorsun keyfin için dedim
boşver tatlım sıkma sen canını bebek olunca araba şart oluyor ama birazda pnu düşünerek çekmiştir o krediyi
Evet neden sordun canım
Öyle canım neyse ay sabah sabah boşverelim adamları, ya şu civil bebe varya mağazasına gittin mi sen netten sipariş versem ürüne dokunmadan almakda pek şey gelmiyor ama çok hesaplı orası ya.
civil bebeye gitmedim canım kıyafetide mobilyayıda bence görmeden netten sipariş verme
İşte bende güvenemiyorum ama sitesine baktın mı hiç giyimde çok hesaplı burası mahrumiyet şehri az mağaza var herşey pahalı
Canım valla ben hiç gezmedim fiyat bilmiyorum ama güzel yerler var vaktin varsa bi gel gez derimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?