Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hoşgeldin ceylin nasılsın canım görüşemiyoruz artık.

Canım ben hamileliğe alışamadığım için çok boş geçti bu zaman kadar yapmaya çalışıcam evladım hesap sormasın bana ikinciye acemilik gidiyor olan ilklere oluyor hep.

evet cnm ilklerde hep acemilik oluyor,ama geç de il canım bol vaktin var bundan sonra yapmaya çalışırsın sende.
ben hep ayetel kürsü okurum karnımı okşiyarak..
:90:sanki hamileymişim gibi 2 gündür yine yapıyorum bunu.

Hadi hayırlı olsun canım gözünaydın adı ne olacak kızının
saol canım düşünmedim daha heycandan gözümün önünden gitmio ki ya ilk defa bebek şekline geldi ya burnu kafası bacaklarıı maşallah kızıma

hiç sorma aşk sarhoşumm canım regli olmadan 1 gün önce korunmasız ilişkimiz olmuştu belkide üşüttüm bilemiyorumm kiii

slm canlar patron biyere gitti gelir. ceylinim ii senden.ceylinimm üşütmüşündürr...
yazamıycam okurumm sadece.
melisss hadee bekliyom sonucu

Melisacım valla hep aklımdasın merak etme hepimiz sana dua ediyoruz hamişlerde bana da dua edin son 4 günüm inş. Kırmızıları görmem gül abla yazmışya su bile içsem söylemesi ayıp gegiriyorum diye valla bende de var ondan ama nedendir bilmem benim bu zamana kadar hiç böyle olmazdı bazen utanıyorum eşimin yanında sizce buda bi belirti olabilirmi ki

tatlım tüm bebek isteyenlere içinde de size nasip etsin allah güzel haberler verin inş

canım allah razı olsun senden ve beni düşünen diğer bacılarımdan,inş ben bugün ayağımı sürerimde arkamdan sen gül abla gelirsin,inş bu ay 3.müzde hamiş oluruz rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…