şimdi bende yorumumu yapıcaktım kız dır diye,rabbim sağlıkla doğsun inş cnm.
günaydın kızlar nasılsınız bakalımmm ne var ne yok
kızlar bu arada regli olacakmışım gibi belim ağrıyor ama reglim yeni bitti nedendir sizce
Canım ben hamileliğe alışamadığım için çok boş geçti bu zaman kadar yapmaya çalışıcam evladım hesap sormasın bana ikinciye acemilik gidiyor olan ilklere oluyor hep.
hayır cnm olmadım çok şükür
saol canım düşünmedim daha heycandan gözümün önünden gitmio ki ya ilk defa bebek şekline geldi ya burnu kafası bacaklarıı maşallah kızımaHadi hayırlı olsun canım gözünaydın adı ne olacak kızının
saoll tatlım inş senin kide ordadır senledir beklios güzel haberleri
inş canım inş inş,bende çook dua ediyorum bakalım öğlenden sonra görücez.inş sonuç umduğum gibi çıkar.
test yaptınmı canım.
kan testi mi verdin ki yoksa evde mi yapcan
slm canlar patron biyere gitti gelir. ceylinim ii senden.ceylinimm üşütmüşündürr...
yazamıycam okurumm sadece.
melisss hadee bekliyom sonucu
yok tatlım şimdilik evde yapıcam
Melisacım valla hep aklımdasın merak etme hepimiz sana dua ediyoruz hamişlerde bana da dua edin son 4 günüm inş. Kırmızıları görmem gül abla yazmışya su bile içsem söylemesi ayıp gegiriyorum diye valla bende de var ondan ama nedendir bilmem benim bu zamana kadar hiç böyle olmazdı bazen utanıyorum eşimin yanında sizce buda bi belirti olabilirmi ki
Melisacım valla hep aklımdasın merak etme hepimiz sana dua ediyoruz hamişlerde bana da dua edin son 4 günüm inş. Kırmızıları görmem gül abla yazmışya su bile içsem söylemesi ayıp gegiriyorum diye valla bende de var ondan ama nedendir bilmem benim bu zamana kadar hiç böyle olmazdı bazen utanıyorum eşimin yanında sizce buda bi belirti olabilirmi ki
slm canlar patron biyere gitti gelir. ceylinim ii senden.ceylinimm üşütmüşündürr...
yazamıycam okurumm sadece.
melisss hadee bekliyom sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?