Melisacım valla hep aklımdasın merak etme hepimiz sana dua ediyoruz hamişlerde bana da dua edin son 4 günüm inş. Kırmızıları görmem gül abla yazmışya su bile içsem söylemesi ayıp gegiriyorum diye valla bende de var ondan ama nedendir bilmem benim bu zamana kadar hiç böyle olmazdı bazen utanıyorum eşimin yanında sizce buda bi belirti olabilirmi ki
cnmmm inşallah belirtidir. benimde kaç aydır ilk defaböle oldu. reflüm var ama o bulantı yapardı. neyse inşallah sende hamişsindir. buay toplu haber alcaz galiba. senle aramızda 3 gün fln var dimi.
henüz yapmadım cnm kesin sonuç alabilmek için,ama öğlenden sonra alıp yapmayı düşünüyorum dua yollayın bana.
hadiyaaa çok sevindim cnmmm kızlar çoğaldı iyice desene. allah sağlıcakla kucana almayı nasip etsinngül benim kızım olcakmış canımmm
tooxic canım belim ağrıyor geçenlerde sağ kasığım ağrıyordu şimdide belim çok ağrıyor anlamadım yha hayırlısı olsunn
hadiyaaa çok sevindim cnmmm kızlar çoğaldı iyice desene. allah sağlıcakla kucana almayı nasip etsinn
hadeeee kızlar çalışın bunlara erkek doğuralım bariii. erkek nüfusu az baksanıza.
hadiyaaa çok sevindim cnmmm kızlar çoğaldı iyice desene. Allah sağlıcakla kucana almayı nasip etsinn
hadeeee kızlar çalışın bunlara erkek doğuralım bariii. Erkek nüfusu az baksanıza.
canlarım ben şimdi çıkıyim okula hazırlık yapıyo çocuklar bi bakiym,güzel haberlerle dönerim inş.
amanda amannnn kara böcüküm küsermişşşşşşşşerkek nüfusuda çok gerekli ya zaten ben sana küstüm ben geldim sen görmedin
ds kimse hamile diil adaha ama olacak inş benimde kızım olacakk hoşgeldininnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?