Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnmmm inşallah belirtidir. benimde kaç aydır ilk defaböle oldu. reflüm var ama o bulantı yapardı. neyse inşallah sende hamişsindir. buay toplu haber alcaz galiba. senle aramızda 3 gün fln var dimi.

ceylin kasıkların ağrıyosa üşütmüşsündür canım

tooxic canım belim ağrıyor geçenlerde sağ kasığım ağrıyordu şimdide belim çok ağrıyor anlamadım yha hayırlısı olsunn

cnmmm inşallah belirtidir. benimde kaç aydır ilk defaböle oldu. reflüm var ama o bulantı yapardı. neyse inşallah sende hamişsindir. buay toplu haber alcaz galiba. senle aramızda 3 gün fln var dimi.

gül melis afr esra da var di,mi hepinişz hamileyim yazarsınız inş allah nasip etsin size ve tüm isteyenlerer

hadiyaaa çok sevindim cnmmm kızlar çoğaldı iyice desene. allah sağlıcakla kucana almayı nasip etsinn
hadeeee kızlar çalışın bunlara erkek doğuralım bariii. erkek nüfusu az baksanıza.

olur alırım oğullarınızı kızıma hadi bakalım amin canım saol

Kızlar ben ev işine girişiyorum pc açık arada bakarım.

hadiyaaa çok sevindim cnmmm kızlar çoğaldı iyice desene. Allah sağlıcakla kucana almayı nasip etsinn
hadeeee kızlar çalışın bunlara erkek doğuralım bariii. Erkek nüfusu az baksanıza.

erkek nüfusuda çok gerekli ya zaten ben sana küstüm ben geldim sen görmedin

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inş. Sen ben gül abla ve bekleyen tüm ark. Bu ay mutlu haberleri alırızzzzzz allahım ne olur duy sesimizi

canlarım ben şimdi çıkıyim okula hazırlık yapıyo çocuklar bi bakiym,güzel haberlerle dönerim inş.

hadi cenım tez git tez gelll mutlu haberlerle gel benim sana yazdıgım dua vardıya onuda oku giderken de mutlu haber alalım

ds kimse hamile diil adaha ama olacak inş benimde kızım olacakk hoşgeldininnnn

erkek nüfusuda çok gerekli ya zaten ben sana küstüm ben geldim sen görmedin
amanda amannnn kara böcüküm küsermişşşşşşşş
cnm patron gelcekdie kaçak yazıyomm okuyamıyom hekeşiiiii. kısa yazmaya çalışıyommm iyimisin canımm bebiş nasıl.küsme datlummmmmmm
ebrarda küser şimdiiii onuda öptümm

kızlar günaydıınnnn nabersinizzz ben gribim galiba ölicemmm buarada aşk sarhoşu olmak istiyor ne zaman öğrendin erkek olduğunu oğlum fln diosun:) melisacım hadi güzel haberlerle gelde öğlen halayı çekelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…