Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

didemcmm sen geçmişi bi oku benim belirtileri yazdım okumassan işlerin rast gitmes bakk. hergün yazcam didiydimya.

iyiyiz tatlım bi sen naıslsın belirtilerin ne alemde
ay ya ne uyuz patronun var

Aşk sarhoşu sen neler yapıyorsun nasıl gidiyo hamişlik

iyi canım ya idare ediyorum. ama 2 3 gündür ne yersem migdem bulanıyor. üşütmekten midir bebktenmidir anlamadım gitti. afedersiniz kusmak istiyorum kusamıyorum da. eger bebktense çok seviniyorum ama degilse canımı sıkıyor. doktora gitmek istiyorum artık ama bugünde gidemem herhalde meraktan kudurucam bebegim kaç haftalık diye. saglıklımı kese olmuşmu kalp atışı varmı hep bunları düşünüyorum. allahım tüm isteyenlere yaşatsın çok güzel bir heyecan. çaydan tüksinmeye başladım ekşiden nefret etmeye başladım. inşallah bu kez yavrum gelir kucagıma ve tüm hamişlerin kucagına. sen nasılsın canım az kaldı dime adetine

anammmm kızıma arkadaşmı geliyo çok sevindim betül allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin canımm hepimizin inş oyy evet el ele dolaşırlar artık antepte buluşuruz maraşta buluşuruz nasıl bacak bacak üstüne atmış ölee ohh rahat

cnm olumsuzu düşünme ltf bence bulantılarnın tek sebebi bebişin cok sabırlısın ama ben olsam 100kere giderdm doktora kaç haftalık olduğunu netten hesapla doktorlarda son adet tarihine göre hesaplıyorlar

ögrenmedim canım içimden geçeni söylüyorum. saglıklı olsunda kız erkek fark etmez.

Aşk sarhoşu bugün sabah bende öyle idim koştur wc ye gittim ama sadece öğürtü vardı yemege oturdum bi lokma ekmek aldım böyle içim bi hoş oldu bıraktım geri kahvaltı falan yapmadım ama inş. Benim belirtiler psikolojik degildir

cnm olumsuzu düşünme ltf bence bulantılarnın tek sebebi bebişin cok sabırlısın ama ben olsam 100kere giderdm doktora kaç haftalık olduğunu netten hesapla doktorlarda son adet tarihine göre hesaplıyorlar

son adet tarihime göre 6 hafta bitiyor ama bence 6 haftadan küçüktür bana 5 haftalık gibi geliyor. ne yapayım canım. bir alttan baktırmak istemedigim için gitmiyorum birde çalışıyoruz öyle her istedigimde izin alamıyorum ki ne yapayım. yoksam alttan bakıcaklarını da bilsem şimdiye çoktan giderdim.

ögrenmedim canım içimden geçeni söylüyorum. saglıklı olsunda kız erkek fark etmez.

canım son adet tarihini gir kaç haftalık olduğu öle hesaplıo dr larda çay içme zaten ii diil fazlası ben hiç içmiodum geçenhafta 1 2 bardak oda çok açık bende senin gibi hep telş yapıodum sonra kendi kendime şöle demeye başladım allah nasip ettiyse bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…