amanda amannnn kara böcüküm küsermişşşşşşşş
cnm patron gelcekdie kaçak yazıyomm okuyamıyom hekeşiiiii. Kısa yazmaya çalışıyommm iyimisin canımm bebiş nasıl.küsme datlummmmmmm
ebrarda küser şimdiiii onuda öptümm
kızlar günaydıınnnn nabersinizzz ben gribim galiba ölicemmm buarada aşk sarhoşu olmak istiyor ne zaman öğrendin erkek olduğunu oğlum fln diosun:) melisacım hadi güzel haberlerle gelde öğlen halayı çekelim
Aşk sarhoşu sen neler yapıyorsun nasıl gidiyo hamişlik
amin canımm hepimizin inş oyy evet el ele dolaşırlar artık antepte buluşuruz maraşta buluşuruz nasıl bacak bacak üstüne atmış ölee ohh rahatanammmm kızıma arkadaşmı geliyo çok sevindim betül allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
iyi canım ya idare ediyorum. ama 2 3 gündür ne yersem migdem bulanıyor. üşütmekten midir bebktenmidir anlamadım gitti. afedersiniz kusmak istiyorum kusamıyorum da. eger bebktense çok seviniyorum ama degilse canımı sıkıyor. doktora gitmek istiyorum artık ama bugünde gidemem herhalde meraktan kudurucam bebegim kaç haftalık diye. saglıklımı kese olmuşmu kalp atışı varmı hep bunları düşünüyorum. allahım tüm isteyenlere yaşatsın çok güzel bir heyecan. çaydan tüksinmeye başladım ekşiden nefret etmeye başladım. inşallah bu kez yavrum gelir kucagıma ve tüm hamişlerin kucagına. sen nasılsın canım az kaldı dime adetine
günaydın tatlım hoşgeldinnnnn
ögrenmedim canım içimden geçeni söylüyorum. saglıklı olsunda kız erkek fark etmez.kızlar günaydıınnnn nabersinizzz ben gribim galiba ölicemmm buarada aşk sarhoşu olmak istiyor ne zaman öğrendin erkek olduğunu oğlum fln diosun:) melisacım hadi güzel haberlerle gelde öğlen halayı çekelim
didemcmm sen geçmişi bi oku benim belirtileri yazdım okumassan işlerin rast gitmes bakk. Hergün yazcam didiydimya.
Masum esra hoşgeldinizzzzzzzz
ögrenmedim canım içimden geçeni söylüyorum. saglıklı olsunda kız erkek fark etmez.
Slm kızlar ben geldim nasılsiniz:76::81::86:
cnm olumsuzu düşünme ltf bence bulantılarnın tek sebebi bebişin cok sabırlısın ama ben olsam 100kere giderdm doktora kaç haftalık olduğunu netten hesapla doktorlarda son adet tarihine göre hesaplıyorlar
ögrenmedim canım içimden geçeni söylüyorum. saglıklı olsunda kız erkek fark etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?