Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar herkese tünaydın A.E.O

nazlı evhanım naber canımm iyimisinn. bebiş nasıll geçtimi bulantıların.
esracm selammm senin ne kadar var gününe
afr cimm bulantılarrr bebiştendir belkide.
aşk sarhoşu içine doğan oluyor cnm inşallah erkekdir. sağlıklı olsunda bulantılar başlamış zorlu bi maraton başlıyo desene.
masum pisi sen nasılsın bebiş nasıl cnm.
başka kimler vardıı
didemcimm patron gelmek üzere. yazamassam özür. sen oku ama 3 4 sayfa önce galiba.

Iyidir betülcüm aynı ne olsun canım beklemedeyim
Az kalmış afrcim inşallah güzel haber alırız benimde son 2 günüm canım

tamam tatlım patronunu ilk hasta oluşumda arıycam zaten uyuz şey :86: :86: :86: :86::86:

ay aynı ben gibisin. açken birşey yok az birşey yedinmi perişan oluyorum. inşallah bebeiştir canım bende şimdi doktor randevu almaya ugraşıyorum. ayyy ögleden sonraya randevu aldım çok heyecanlandım ellerim titriyor.

Kızlar şu parmak yöntemi vardıya az önce onu yaptım hala aynı adet yakınken nasıl oluyordu ya tekrar bu konuyu açmak istemiyorum ama unuttum nasıl oldugunu

Ayyyyy canım valla okuyunca ben bile heyecenlandım inş. Keseyi falanda görürsün bilmiyorum onun için erken mi ama inş. Sağlıklıdır şu an aklından geçen her güzel dileğin kabul olsun canım

saol canım iyiyim biraz daha artık çok şükür bebiş de iyi herhalde artık tekmelemeye başladı teyzesi darısı tez zamanda başına canım benim seninde az kalmış demi inş.gelmez kırmızılarda müjdeyi alırız

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm tünaydın
hoşbulduk canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay randevu aldım ögleden sonra gidicem canım ellerim titremeye başladı. ayyy bana dua edin canlarım. keseyi görsünler bugün anam çok heyecanlıyım dua etmeye başladım.

Evet kızlar az kaldı ama hayırlısı ne diyim inşallah olursa çoook güzel olucak ama olmazsa da.... Öyle ışte sadece kaşıklarımda ağı var ve arada bacaklarım ve belim regl olucak gibi ağrıyor

gülüm canım hiç sorma başladı ama eger bebktense hiç şikayetim yok. inşallah sende bir kaç gün sonra bizlere müjdeli haberler vericeksin allahın izniyle. belirtilerin aynı hamilelik belirtileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…