amin canımm hepimizin inş oyy evet el ele dolaşırlar artık antepte buluşuruz maraşta buluşuruz nasıl bacak bacak üstüne atmış ölee ohh rahat
kızlar herkese tünaydın A.E.O
kızlar herkese tünaydın A.E.O
nazlı evhanım naber canımm iyimisinn. Bebiş nasıll geçtimi bulantıların.
Esracm selammm senin ne kadar var gününe
afr cimm bulantılarrr bebiştendir belkide.
Aşk sarhoşu içine doğan oluyor cnm inşallah erkekdir. Sağlıklı olsunda bulantılar başlamış zorlu bi maraton başlıyo desene.
Masum pisi sen nasılsın bebiş nasıl cnm.
Başka kimler vardıı
didemcimm patron gelmek üzere. Yazamassam özür. Sen oku ama 3 4 sayfa önce galiba.
ay aynı ben gibisin. açken birşey yok az birşey yedinmi perişan oluyorum. inşallah bebeiştir canım bende şimdi doktor randevu almaya ugraşıyorum. ayyy ögleden sonraya randevu aldım çok heyecanlandım ellerim titriyor.Aşk sarhoşu bugün sabah bende öyle idim koştur wc ye gittim ama sadece öğürtü vardı yemege oturdum bi lokma ekmek aldım böyle içim bi hoş oldu bıraktım geri kahvaltı falan yapmadım ama inş. Benim belirtiler psikolojik degildir
Iyidir betülcüm aynı ne olsun canım beklemedeyim
Az kalmış afrcim inşallah güzel haber alırız benimde son 2 günüm canım
nazlı evhanım naber canımm iyimisinn. Bebiş nasıll geçtimi bulantıların.
Esracm selammm senin ne kadar var gününe
Aşk sarhoşu içine doğan oluyor cnm inşallah erkekdir. Sağlıklı olsunda bulantılar başlamış zorlu bi maraton başlıyo desene.
Masum pisi sen nasılsın bebiş nasıl cnm.
Başka kimler vardıı
didemcimm patron gelmek üzere. Yazamassam özür. Sen oku ama 3 4 sayfa önce galiba.
hoşbulduk canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm tünaydın
canım son adet tarihini gir kaç haftalık olduğu öle hesaplıo dr larda çay içme zaten ii diil fazlası ben hiç içmiodum geçenhafta 1 2 bardak oda çok açık bende senin gibi hep telş yapıodum sonra kendi kendime şöle demeye başladım allah nasip ettiyse bişey olmaz
hoşgeldin evhancim nasılsın
nazlı evhanım naber canımm iyimisinn. bebiş nasıll geçtimi bulantıların.
esracm selammm senin ne kadar var gününe
aşk sarhoşu içine doğan oluyor cnm inşallah erkekdir. sağlıklı olsunda bulantılar başlamış zorlu bi maraton başlıyo desene.
masum pisi sen nasılsın bebiş nasıl cnm.
başka kimler vardıı
didemcimm patron gelmek üzere. yazamassam özür. sen oku ama 3 4 sayfa önce galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?