ne oldu tatlım negatifmi yine
öncede yazdım ama görmedin eğer negatifse bi kan tahlili arkasındanda doktora git 1 hafta geçmiş negatif çıkmaması lazım
slm idrar testi yapmadınmı
canın sağolsun allah nasip eder inşallAH umutsuzluk yok
canlarım ben geldim ama hemen gidicem haber vereyim dedim. yavrum 6 hafta 2 günlük olmuş maşallah kalp atışını ve keseyi gördük 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem allahın izniyle. şimdilik bu kadar allah olmayanlara da yaşatsın bu duyguyu. ben tekrar bankaya gidip geliyortum dönüşte görüşürüz
canlarım ben geldim ama hemen gidicem haber vereyim dedim. yavrum 6 hafta 2 günlük olmuş maşallah kalp atışını ve keseyi gördük 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem allahın izniyle. şimdilik bu kadar allah olmayanlara da yaşatsın bu duyguyu. ben tekrar bankaya gidip geliyortum dönüşte görüşürüz
Ben de yine ayzdığımı bulamadım kaç sayfadır okuyorum dedim heralde göndermedim yazdığımı
Negatif canım ya valla karnım çok ağrımaya başladı bugün gidim dedim arkadaşımla bilrikte gidelim diye tutturdu,kaldım gidemedim.Çok ağrımaya başladı karnım akıntım da çoğaldı bugün de gelmesse artık gelmez heralda
slm kızlaaar..yogunluktan yazamadım ama merak ettım..
ferdaa cok sevındım canım ne guzel hepsını bırden gormussun.Allahım saglık sıhhat versın bebısıne ve sana..inşallah saglıklı bı hamılelık gecırırsın.
melıs naaptı yaa test aldı mı gecmısı okuyamadım..
tatlım bekle bugünde galmezse bi doktora git ama kan tahlili yaptırmadan adet söktürücü ilaç filan yazmasına izin verme ve üzülme olurmu
dscopurcum,ebrarcı tam eşleri çekiştiriyodunuz damladım muhabbetin ortasınaBenimki de kafasını yastığa koyduğu gibi uyur ben de dönnn dönnn dönnnn....
dscopurcum,ebrarcı tam eşleri çekiştiriyodunuz damladım muhabbetin ortasınabenimki de kafasını yastığa koyduğu gibi uyur ben de dönnn dönnn dönnnn....
slm kızlaaar..yogunluktan yazamadım ama merak ettım..
Ferdaa cok sevındım canım ne guzel hepsını bırden gormussun.allahım saglık sıhhat versın bebısıne ve sana..inşallah saglıklı bı hamılelık gecırırsın.
Melıs naaptı yaa test aldı mı gecmısı okuyamadım..
kızlarr ben geldimmm.ablamı dr götürdüm 20 gün kaldı doğumuna işte n s teye filan girdi yemek filan yedik anca girdim içeri hemen koşup sizlere yazıyim dedim.
Hastanede ablamı beklerken gittim 5 dk yaptırıyim dedim idrar testini ve sonuç tabiki negatif cnlarım,idrarda çıkması için bir hafta gerekiyomuş,sağlık ocağına geçtim bende dr dediki bir hafta sonra hastane ortamında idrar testi pozitif çıkar,sen en iyisi gel sabah 9 da kan testi yaptır dedi.
Peki sağlık ocağında sonu. Kaç saat sonra alınıyo kızzlar bilgisi olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?