onu anladım canım da neden yani sorun mu var kızında tedaviylemi olmuştu
dünürüm geçmiş olsun ya mümkün oldugunca ayakta kalmamaya çalış dinlen bide kayısıya geri başla istersenn kız senin prenses senin gibi kıpır kıpır olur nasıl olcak allah sağlıkla kucagına aldıgın günleri görmek nasip etsin
benim kocada aynısını diyo 2 tane didem düşünemiyorum inşallah huyu sana çekmez yoksa ben mahvoldum diye dedim sen kurban ol benim huyuma :86: :86: :86: :86:
benimde başım çok ağrıyor yaa
iyi demişsin kız ya sana mı çeksin deseydin
benimkide eşime çekerse yandım çok çenesi düşük olur o zaman
zaten eşim kafamı şişiriyor :96::96:
yok ilk bebiş hemen oldu evliliğimin iikinci ayında hamileydim sonra ara verdik 6 yıl şimdide olmuyo klomen kullandım 3 ay çatlatma iğnesi plmadı kendi haline bırak tım 5 ay yine olmadı en son rahim içi film çektirdim bu ay bekliyorum sonucu ama öyle gözle görülür bi sorun yok o da can sıkıyo
kızlar melisa gelemedi hayırdır noldu ki hani test yapacaktı saat kaç oldu gelemedi
saol tatlım ya dün çok yoruldum sabahta erken uayndım ya ondan sanırımgeçmiş olsun kuzumaaaaaaaaa valla eve gitmek istiyorum bugün şifonyeri boşaltıcazm kızın kıyafetlerini oraya yerleştiricem yine durmak yok yani
saol canım benimgeç miş olsun canım
ay sorma didem hele de tam uyuyacakken bi başlıyor konuşmaya susturabilene aşk olsunallah yardımcın olsun o zaman
saol tatlım ya dün çok yoruldum sabahta erken uayndım ya ondan sanırım
saol canım benim
ay sorma didem hele de tam uyuyacakken bi başlıyor konuşmaya susturabilene aşk olsun
Yalvarıyorum susması için dün akşam yine tam uyuyacaktım dönüp ne dese iyi
bebğimize banyo yaptırcaz dimi banyo yaptırırken poposunu da ısırcaz dimi
tabi bu konu benide cezbetti başladık konuşmaya ben eve ultrason alcam diyor ben bebğimi çok özlüyorum diyor
Slm kızlar nasılsınız?Ben ve testlerim yine geldim1 hafta geçti gidim mi sizce kan testi için?
He he poposunuda ısısrırsınız merak etme yatakta genelde benim çenem düşer bide ağlarım eşimin uykusu kaçar
Slm kızlar nasılsınız?Ben ve testlerim yine geldim1 hafta geçti gidim mi sizce kan testi için?
eşinin uykusu kaçınca sen rahat uyuyon dimi
evettttttttt oda sinir oluyo yataktan kalkıyo tv başına bütün yatak bana kalıyo gerçi adam yataktayken bile bi köşeye kıvrılıp kalıyo ben kaplıyorum bütün yatağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?