Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrr nasılsınız şu saatte uyuyosunuz hepiniz ama ben gece 3 den berii ayaktayımmm bilin bakalım neden sizlere bir sürprizim varrrrrr lütfen profilime bakınnnnnnnnnnn sürpriz orda.

ayyyy maşalahha çok swvindim darısı tüm isteyenlerin bAŞINA ama benim merak ettgim nasıl gece 3 te nasıl anladın hamiş oldugunu

Ne bileyim canım aslında biliyorum ben iyi bir anne olucam Allah'ın izniyle rüya biraz sarstı beni sabahda eşime şunu alalım bunu alalım diyorum daha var deyip beni sinir etti ondan şimdi boşluğa düştüm biraz, seninde olacak canım ama günaşırı ilişki şart öyle ayda bir ikiyle olmaz bu işler.

inşallah canım benim allahım kısa sürede banada ve isteyen herkesede nasip etsin....

rodinacım,eflalim,zeynebim....canlarım çok güzel dileklerde bulunduğunuz için çok tşk edrim,rabbim umarım sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip eder,rodinacım rabbim tez zamanda gönlüne yüreğine göre versin inş,nolur sıkma canını,dualarımız hepimiz için,zeynepcim bak ayağımı sürttüm arkamda sen varsın...
dün hastanede bir bayan yanımıza geldi ablamla,3 aylık hamileymiş bayan,18 yaşında bir kızı 15 yaşında bir oğlu varmış muayene olucak ablamla doğum hakkında konuşuyordu,biz çıktık hastaneden baktıkki oda hastanenin kafeteryasında oturmuş ağlıyo,gidip sordum oda bebeğim karnımda ölmüş geçen hafta zaten istemiyorlarmış bu bebeği kazayla olmuş napiym bu yaşta bebeği boyunca evlatlarım var demişti muayeneden önce,şimdide neden ağlıyosun dedim,oda kendim için dedil kızım çok üzülücek o çok sevinmişti dedi kürtaj için hastane tavsiyesinde ettim teselli edip yürüdük ama çoook üzüldüm çok kendi halim geldi gözümün önüne,benden fazla benim kızım ağlamıştı kardeşim öldü anne diye,
rabbim nolur yaşatmasın bu acıları kimseye.

ayyyy kurban olurum sana benide aglattın kız. maşallah allah tamamına erdirsin saglıcakla al kucagına inşallah yavrunu. amin allahım tüm isteyenlere yaşat annelik bablık duygusunu kimselerinin evini çocuksuz bırakma. çocuk bir evin neşesi ve mutlulugu. ayyyy canım inşallah senden sonra diger kızlardan da gelir müjdeli haberler. ben dedim benim oglum ayagını sürttü arkasından çok gelicek var allahın izniyle. allah yavrularımıza saglık versin. saglıcakla alalım kucaklarımıza sevincimiz yarım kalmasın inşallah.

ayyyy maşalahha çok swvindim darısı tüm isteyenlerin bAŞINA ama benim merak ettgim nasıl gece 3 te nasıl anladın hamiş oldugunu

canım allah razı olsun ,sağlıkla kucaklarımıza almak dileğiyle...
kızlar profilime baktınız dimi nasıl çizgiler belli dimi,bide inanıyimmi inanmıyimmi dedim kendi kendime çünkü okadar çift çizgi çıkıpta sonrada negatifi görüp test bozukmuş diyeni okudumki ne biliym yaa.
bu arada kızlar seçeneklerede açığım eşime nasıl söyliyim akşama....
deişik bişey olsun istiyorum.
kürtajımdakine ablam tlf etmişti oda eve gelip kucağında döndermişti beni.

canım benim çok çokkk sevindim inan rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inş.

Kızlar ben çıkıyorum işlerimi yapıp örgü örüyüm biraz hoşçakalın.

ben baktım canım çok net kesin hamilesin aklına başka birşey getirme lütfen hadi bakalım artık darısı diger canların başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…