günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrr nasılsınız şu saatte uyuyosunuz hepiniz ama ben gece 3 den berii ayaktayımmm bilin bakalım neden sizlere bir sürprizim varrrrrr lütfen profilime bakınnnnnnnnnnn sürpriz orda.
Ne bileyim canım aslında biliyorum ben iyi bir anne olucam Allah'ın izniyle rüya biraz sarstı beni sabahda eşime şunu alalım bunu alalım diyorum daha var deyip beni sinir etti ondan şimdi boşluğa düştüm biraz, seninde olacak canım ama günaşırı ilişki şart öyle ayda bir ikiyle olmaz bu işler.Niye cahil hissediyorsun saçmalama annelik iç güdüsü ile her kadın bebeğine bakabilir yeterki istesin Allah içine evlat sevgisini versin melisa yemin ederim kendimi hamile hissettim anlattıklarınla:) Herşey iyi güzel bana çok iyi geliyorsunuz:)
Biliyormusunuz eşimin iş arkadaşı da tedavi görüyordu pkoluymuş 1 çocuğu vardı sonra dış gebe kalmıştı sonra da olmuyordu doktora gitmiş doktor yumurtan var bu gece ilişkiye gir demiş ve o gece olmuş ayyy yaaa çıldırcam:)
ayyyy maşalahha çok swvindim darısı tüm isteyenlerin bAŞINA ama benim merak ettgim nasıl gece 3 te nasıl anladın hamiş oldugunu
İnşaallah olacak canım korkman tabiki normal sonuçta üzücü bir deneyim yaşadın ama vardır bir hayır demek lazım her zaman Rabbim en hayırlı vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sanada.
slm canlarım yemeğimide koydum ocağa eşimi yollayana kadar geldimmm,anam adamda bugün çıkmak bilmedi evde aksi gibi 8de çıkan adam bu saatte çıktı onuda telefon ettiler gelmiyomusunuz bugün diyede öyle çıktı,allah halla sanki hissetti adam,kızlar sabahın 3ünden beri ayaktayım,kalktım dolandım nette takıldım tv izledim derken baktım saat 5,kalkıp yaptım testimi ama öncesinde hep allahıma allahım testin sonucu hakkımda hayırlı olanı göstersin yarabbim dedim,veee baktımki daha damlayı damlatır damlatmaz 2 çizgi çıktı,ve iananın o testi yaparken ses çıkmasın diye çeşmeyi açtım parmak uçlarında yürüdüm evin içinde ses çıkmasın diye sanki ses çıkıyomuş gibi panikledim,ve çok şükür sonucu görünce kalkıp ağlayarak abdesimi alıp namazımı kıldım,kuranımı okudum ilk allahımla paylaştım mutluluğumu ,çok şükredip teşekkür ettim allahıma,sonra bi ara eşime gidiym söyliyim dedimmm ama içimden gelmedi nedense,şuan kimselere söylemedim kızlar sizler hariç...ve benim dertlerimi sıkıntılarımı kaygılarımı paylaşıp dertlerimi dinlediğiniz siz dostlarım sizlere çok çok ama çooook teşekkür ediyorum nolur hakkınızı helal edin,hepinizden allah razı olsun,ve tüm bebek isteyen arkadaşlarıma namazımda bol bol ağlayarak dua ettim şuan bile tutamıyorum kendimi...
ayyyy maşalahha çok swvindim darısı tüm isteyenlerin bAŞINA ama benim merak ettgim nasıl gece 3 te nasıl anladın hamiş oldugunu
slm canlarım yemeğimide koydum ocağa eşimi yollayana kadar geldimmm,anam adamda bugün çıkmak bilmedi evde aksi gibi 8de çıkan adam bu saatte çıktı onuda telefon ettiler gelmiyomusunuz bugün diyede öyle çıktı,allah halla sanki hissetti adam,kızlar sabahın 3ünden beri ayaktayım,kalktım dolandım nette takıldım tv izledim derken baktım saat 5,kalkıp yaptım testimi ama öncesinde hep allahıma allahım testin sonucu hakkımda hayırlı olanı göstersin yarabbim dedim,veee baktımki daha damlayı damlatır damlatmaz 2 çizgi çıktı,ve iananın o testi yaparken ses çıkmasın diye çeşmeyi açtım parmak uçlarında yürüdüm evin içinde ses çıkmasın diye sanki ses çıkıyomuş gibi panikledim,ve çok şükür sonucu görünce kalkıp ağlayarak abdesimi alıp namazımı kıldım,kuranımı okudum ilk allahımla paylaştım mutluluğumu ,çok şükredip teşekkür ettim allahıma,sonra bi ara eşime gidiym söyliyim dedimmm ama içimden gelmedi nedense,şuan kimselere söylemedim kızlar sizler hariç...ve benim dertlerimi sıkıntılarımı kaygılarımı paylaşıp dertlerimi dinlediğiniz siz dostlarım sizlere çok çok ama çooook teşekkür ediyorum nolur hakkınızı helal edin,hepinizden allah razı olsun,ve tüm bebek isteyen arkadaşlarıma namazımda bol bol ağlayarak dua ettim şuan bile tutamıyorum kendimi...
melisam canım artık şu çizelgeni değiştir be
ebrarr ve kızlar testime baktınız dimi
baktım yawru kuşum baktım herşey süper merak etme
ben baktım canım çok net kesin hamilesin aklına başka birşey getirme lütfen hadi bakalım artık darısı diger canların başına.canım allah razı olsun ,sağlıkla kucaklarımıza almak dileğiyle...
kızlar profilime baktınız dimi nasıl çizgiler belli dimi,bide inanıyimmi inanmıyimmi dedim kendi kendime çünkü okadar çift çizgi çıkıpta sonrada negatifi görüp test bozukmuş diyeni okudumki ne biliym yaa.
bu arada kızlar seçeneklerede açığım eşime nasıl söyliyim akşama....
deişik bişey olsun istiyorum.
kürtajımdakine ablam tlf etmişti oda eve gelip kucağında döndermişti beni.
ben baktım canım çok net kesin hamilesin aklına başka birşey getirme lütfen hadi bakalım artık darısı diger canların başına.
günaydın kızlar canımmm
walla tatlım bende bilmiyom ama diğer kızlar biliyorayyy ebrarım vallahi ne iyi olur kim yapabilirki ben anlamıyorum da.
günaydın bidenem hoşgeldin nasılsıngünaydın kızlar canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?