Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım teşekkür ederim inşallah Allah hepimize sağ sağlim verir bebeklerimizi ne bileyim ben bzn kararsız kalıyorum evliliğim daha kötü giderse bebek ne olur diye bazen de mutlu olmam için o güzel küçük varlığa ihtiyacım olduğunu hissediyorum:) Bekarken rüyamda hep bebebğim var görürdüm, evlendikten sonra çok nadir görüyorum göördüğümde de hep emzirirken görüyorum ne demek acaba? Sabah kalkıyorum ki gögüsüm emzirmiş gii rahatlamış oluyo yatakta bebek aradığım eşime bebeği ezdin diye kızdığım bile olmuştur:) Rabbim çok aratmadan versin cümlemize:)

Sende kafana saçma sapan şeyler takıp bebişini rahatsız etme o şimdi senin mutluluğuna, ona ilgi göstermene ihtiyaç duyuyor ben hamile kalsam bütün gün elim karnımda okşar sever konuşrum millet de deli der:)

diğer kızlar sizlerde baktınızmı.......

baktık canım.. biran önce gidip sağlık ocağında kan testinide yaptır. Bizim burda kan testinde gebelik çıkınca hemen takip dosyası açıyorlar.. Aile Hekimi 3 ay takip ediyor seni sonra kadın doğum doktorunda devam ediyorsun....

Ben geldim kızlar sonunda şimdi anlatın bakıym neler oldu
melisim gözün aydın bidenem allah tamamına erdirsin

Bak ben hayalimi anlatayım sana:)
İnşallah benimde senin testin gibi bir testim olursa testi bebişimin bale papuçlarının birinin içine koyup eşime güzel bir yemek hazırlayacağım:) Tabağının içine de bebişimizin patiğini koyacağım içine bakacak tabi öküz ne olduğunu bilmeyecek kadar tecrübesiz olduğu için soracak ve bendeeeeeeeeeeeee
beiş geliyooooooooooooo babası diycem:)

günaydın kızlar anca gelebildim vallaaa melisssaaaaaaaaaaaaaa canım çok sevindim allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin canım o yazdıklarını okudum nerdeyse aglayacaktım varya çok kötü oldummmmm

melisaa bende baktım masallah cok net cıkmıs ..sende vakit kaybetmeden kan testini yaptır bencede.yada ferda gibi biraz bekleyip(sabredebilirsen tabi) keseyi kalp atışlarını tek seferde görebilirsin ..hiiç aklına kötü bişey getirme emi.üzme bebişini..eşinede şöyle güzel bi sofra hazırlayıp masaya bi tabak fazla koyabılırsın.yada cocuklarının eline minik patikler verip müjdeyi onlara söyletebilirsin ..

Ben geldim kızlar sonunda şimdi anlatın bakıym neler oldu
melisim gözün aydın bidenem allah tamamına erdirsin

çok saol bidenem allah razı olsun..
zeynepcim canımsın benim,çok haklısın.
rodinacım rabbim sizlerde nasip etsin inş.

didemmm bana çizelge yapsanaaa şöyyle en şatafatlısından gari.
bak dedimki bide eşime nasıl söyliyim seçeneklere açığım dedim.

kuzum benimmm yaparım tabi ama önce kaç haftalık hamile olduğunu öğrenmemiz lazım sen bana sat yaz ben en şatafatlısından çizelge yapam sana ay ya çok sevindim canım benim ya

zeynebim hayalin gerçek olur inş,çok güzelmiş gerçekten,ay bide çok komiksin yaaa,öküz filan deme kız adama

canımmmmmmmmmmm adaşın iyi kuzum yatıyo içerde bende işlerimi bitirdim geldim bende seni çok özledim yavvvv görüşemiyoz hiç

Sorma müdürüm yok bugün rahatım bayram öncesi ve sonrası anamı ağlattı uyuz:) Ayyyy çoook mutluyum:) Hepinizi çok seviyorum ama farkında mısın en çok muhabbetim olanlar hamiş oluyo veya kalıyo şimdi gül, esra, afr ve aklıma gelmeyen diğer kızlar var yaaa bi liste yapsak diyorum. Karıştırıyorum kim hamile kimin ne kadar zamanı kaldı diye:)

günaydın kızlar anca gelebildim vallaaa melisssaaaaaaaaaaaaaa canım çok sevindim allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin canım o yazdıklarını okudum nerdeyse aglayacaktım varya çok kötü oldummmmm

Kız afr naber nasıl gidiyo senlede uzun zamandır görüşemiyoruz sen ne alemdesin varmı bir gelişme falan?

kepeklim çok saol tatlım beni,afrcım bak ayaklarımı sürttüm arkamdasınız zeynoyla rodinia ve gül abla esracımda var tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…