rodinacım,eflalim,zeynebim....canlarım çok güzel dileklerde bulunduğunuz için çok tşk edrim,rabbim umarım sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip eder,rodinacım rabbim tez zamanda gönlüne yüreğine göre versin inş,nolur sıkma canını,dualarımız hepimiz için,zeynepcim bak ayağımı sürttüm arkamda sen varsın...
dün hastanede bir bayan yanımıza geldi ablamla,3 aylık hamileymiş bayan,18 yaşında bir kızı 15 yaşında bir oğlu varmış muayene olucak ablamla doğum hakkında konuşuyordu,biz çıktık hastaneden baktıkki oda hastanenin kafeteryasında oturmuş ağlıyo,gidip sordum oda bebeğim karnımda ölmüş geçen hafta zaten istemiyorlarmış bu bebeği kazayla olmuş napiym bu yaşta bebeği boyunca evlatlarım var demişti muayeneden önce,şimdide neden ağlıyosun dedim,oda kendim için dedil kızım çok üzülücek o çok sevinmişti dedi kürtaj için hastane tavsiyesinde ettim teselli edip yürüdük ama çoook üzüldüm çok kendi halim geldi gözümün önüne,benden fazla benim kızım ağlamıştı kardeşim öldü anne diye,
rabbim nolur yaşatmasın bu acıları kimseye.
diğer kızlar sizlerde baktınızmı.......
canım allah razı olsun ,sağlıkla kucaklarımıza almak dileğiyle...
kızlar profilime baktınız dimi nasıl çizgiler belli dimi,bide inanıyimmi inanmıyimmi dedim kendi kendime çünkü okadar çift çizgi çıkıpta sonrada negatifi görüp test bozukmuş diyeni okudumki ne biliym yaa.
bu arada kızlar seçeneklerede açığım eşime nasıl söyliyim akşama....
deişik bişey olsun istiyorum.
kürtajımdakine ablam tlf etmişti oda eve gelip kucağında döndermişti beni.
çocuklarıma söyledim şimdi kızım kızım ağlayarak boynuma sarıldı kızlar yaaa ağlaştık beraber.
diğer kızlar sizlerde baktınızmı.......
Ben geldim kızlar sonunda şimdi anlatın bakıym neler oldu
melisim gözün aydın bidenem allah tamamına erdirsin
Özledim kız sizi adaşım ne alemde anası:)
çok saol bidenem allah razı olsun..
zeynepcim canımsın benim,çok haklısın.
rodinacım rabbim sizlerde nasip etsin inş.
didemmm bana çizelge yapsanaaa şöyyle en şatafatlısından gari.
bak dedimki bide eşime nasıl söyliyim seçeneklere açığım dedim.
Bak ben hayalimi anlatayım sana:)
İnşallah benimde senin testin gibi bir testim olursa testi bebişimin bale papuçlarının birinin içine koyup eşime güzel bir yemek hazırlayacağım:) Tabağının içine de bebişimizin patiğini koyacağım içine bakacak tabi öküz ne olduğunu bilmeyecek kadar tecrübesiz olduğu için soracak ve bendeeeeeeeeeeeee
beiş geliyooooooooooooo babası diycem:)
kuzum benimmm yaparım tabi ama önce kaç haftalık hamile olduğunu öğrenmemiz lazım sen bana sat yaz ben en şatafatlısından çizelge yapam sana ay ya çok sevindim canım benim ya
canımmmmmmmmmmm adaşın iyi kuzum yatıyo içerde bende işlerimi bitirdim geldim bende seni çok özledim yavvvv görüşemiyoz hiç
hadi göreyim seni teyzesi yap bakalım,sat 31 ekimmmmmm
günaydın kızlar anca gelebildim vallaaa melisssaaaaaaaaaaaaaa canım çok sevindim allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin canım o yazdıklarını okudum nerdeyse aglayacaktım varya çok kötü oldummmmm
melisaa bende baktım masallah cok net cıkmıs ..sende vakit kaybetmeden kan testini yaptır bencede.yada ferda gibi biraz bekleyip(sabredebilirsen tabi) keseyi kalp atışlarını tek seferde görebilirsin ..hiiç aklına kötü bişey getirme emi.üzme bebişini..eşinede şöyle güzel bi sofra hazırlayıp masaya bi tabak fazla koyabılırsın.yada cocuklarının eline minik patikler verip müjdeyi onlara söyletebilirsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?