çok saol bidenem allah razı olsun..
zeynepcim canımsın benim,çok haklısın.
rodinacım rabbim sizlerde nasip etsin inş.
didemmm bana çizelge yapsanaaa şöyyle en şatafatlısından gari.
bak dedimki bide eşime nasıl söyliyim seçeneklere açığım dedim.
melisaa bende baktım masallah cok net cıkmıs ..sende vakit kaybetmeden kan testini yaptır bencede.yada ferda gibi biraz bekleyip(sabredebilirsen tabi) keseyi kalp atışlarını tek seferde görebilirsin ..hiiç aklına kötü bişey getirme emi.üzme bebişini..eşinede şöyle güzel bi sofra hazırlayıp masaya bi tabak fazla koyabılırsın.yada cocuklarının eline minik patikler verip müjdeyi onlara söyletebilirsin ..
zeynebim hayalin gerçek olur inş,çok güzelmiş gerçekten,ay bide çok komiksin yaaa,öküz filan deme kız adama
hadi göreyim seni teyzesi yap bakalım,sat 31 ekimmmmmm
günaydin kizlar. melisacim gözün aydin. Allahim sagsalim kucagina almyayi nasip eder insallah.
kiz didem seninki oglan degilmiydi? zeynep niye adasim diyo senin bebegine??? kiz mi yoksa?
ebrarım sorma canım yaa kızımda benim gibi sulu göz çok ağladı yaa kıyamam.
Tamam canım senin hatrın için odun derim ama has odun yontulmamış cinsinden:)
ayyyy canım öpüyorum yanaklarından dimi ama yaaa hamileyim ben.:90::90:
Sorma müdürüm yok bugün rahatım bayram öncesi ve sonrası anamı ağlattı uyuz:) Ayyyy çoook mutluyum:) Hepinizi çok seviyorum ama farkında mısın en çok muhabbetim olanlar hamiş oluyo veya kalıyo şimdi gül, esra, afr ve aklıma gelmeyen diğer kızlar var yaaa bi liste yapsak diyorum. Karıştırıyorum kim hamile kimin ne kadar zamanı kaldı diye:)
evet canım öylesin maşallah maşallah. ya birşey sorucam ben çok öksürüyorum dün doktora sormayı unuttum ben neyapayım bu öksürük için. hangi ilacı içebilirim.
ay nasıl kopyalıyodum yaaaa
günaydin kizlar. melisacim gözün aydin. Allahim sagsalim kucagina almyayi nasip eder insallah.
kiz didem seninki oglan degilmiydi? zeynep niye adasim diyo senin bebegine??? kiz mi yoksa?
hee ask sarhosuu ferda..dünmüydü neydi gitti ya doktora yanlıs olmasın hem keseyi hemde kalp atışlarını gördü masallah..
Darısı inşallah zkola ,afr ye,Gül e,esraya,ceyline,rodiniaya ve tüüüm isteyenlere ..bundan kelli isim isim yazacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?