Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

melisacığım.... biran önce gidip sağlık ocağında kan testinide yaptır. Bizim burda kan testinde gebelik çıkınca hemen takip dosyası açıyorlar.. Aile Hekimi 3 ay takip ediyor seni sonra kadın doğum doktorunda devam ediyorsun....

melisacım ben eşime şöyle söyledim
peçeteye bişeyler yazdım ve testi peçeteye koydum eve geldiğinde sana çok güzel bi hediye vercem dedim
eline verdim eşimin bu ne dedi aç bak bakalım dedim açtı testi gördü yazıyı okudu ve gözleri doldu
çok hoştuuu

Ferda hangi ferda aşk sarhoşu mu ? o kalp atışlarını dinledimi yuh olmaz o kadarlık oldu mu onun bebişi ay bak kaçırdım ben oraları kepeklim anlatsana bacım:)

günaydin kizlar. melisacim gözün aydin. Allahim sagsalim kucagina almyayi nasip eder insallah.
kiz didem seninki oglan degilmiydi? zeynep niye adasim diyo senin bebegine??? kiz mi yoksa?

Ayyyy rodianam seni atlamışım senlede muhabbet edelimm sende hemen hamile kalırsın benim elim uğurludur mesela bekarken kimle görüşsem peşinden evlenirdi:) Hangi arkadaşımın evine gidip sen hamile gibisin dediysem hamile kalıyor:) Bi kendime hayrım yok valla:) Ama siz genede bana sürünün biraz:)

rodinia hoşbuldum tatlım
zeynom o uyuz müdürüne söyle uyuz etmesin beni uyuz ederim onu
kız sumru anammmm nerdesin kız sen benim bebğin cinsiyeti değişti ama 1 ay oldu değişeli kaçırdınmı sen kızmış güzel prensesim zeynep nil im geliyo

hee ask sarhosuu ferda..dünmüydü neydi gitti ya doktora yanlıs olmasın hem keseyi hemde kalp atışlarını gördü masallah..
Darısı inşallah zkola ,afr ye,Gül e,esraya,ceyline,rodiniaya ve tüüüm isteyenlere ..bundan kelli isim isim yazacam

günaydin kizlar. melisacim gözün aydin. Allahim sagsalim kucagina almyayi nasip eder insallah.
kiz didem seninki oglan degilmiydi? zeynep niye adasim diyo senin bebegine??? kiz mi yoksa?

Evet bebişimiz kız olmaya karar verdi sumru teyzesi adı da ZEYNEP NİL:) Sen nerelerdesin bakayım çok merak ettim ben seni bişen yok dimi eşin ne alemde kaynan gene kıllık yaratıyomu?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kepeklim görüşemedik tatlım nassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…