Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

İnşaallah esracım Rabbim tez vakitte doldusrun karnınızı bebişle tabi:))

Merhaba zuhal iyiyiz canım sen nasılsın bugün kızlar beni hiç görmüyor o kadar laf atıyorum ama cvp veren yok iyiki sen geldin kızzz

Eee vatanımız gibisi var mı? ben taramaları yaptırmadım canım içim böyle daha rahat bence gereksiz bir test.

benim doktorumda dedi gereksiz diye. yani 35yas altindaysan, ailedede öyle birsey yoksa hic gerek yok dedi. hem kesin sonuc verecegide kesin degilmis. böyle kafan daha rahat olur dedi

Kız esra sanada yazıyoz yazıyoz görmüyorsun aaa hep küsüyorsun yahu, sen eskişehirdemiydin?

Peki ağrı yaptımi canım rahim filmi benim eşimin dayısının eşi var o da rahim filmi çektirdi ve çok ağrısı olmuş da merak ettim

Ay zuhal bugün bende baktım olan çocuklara oluyor neye kızıyorum varya izlerken kadının kocasına yükleniyorlarya kadın kırmış fındıkları ona kimsenin bişey dediği yok abileride çıkmış öyle utanmadan konuşuyorlar şimdide yeğenlerine sahip çıkmıyorlar günah keçisi kocası oldu kadının çok komik namussuzluk yapan övülür oldu su testisi su yolunda kırılır böyle olan mininicik bebeğe oldu birde karnındakine(

Peki ağrı yaptımi canım rahim filmi benim eşimin dayısının eşi var o da rahim filmi çektirdi ve çok ağrısı olmuş da merak ettim

canmcıııım ağrı yapıyo özellikle o aleti içinde çeviriyomu ne yapıyosa o an çok acı oluyo çok kısa sürüyo ama acısı uzun ben hemen arkasından ağrı kesici iğne yaptırdım ve o içine sıktığı ilaç içinden çıkana kadar sancı yapıyo..ama bazısı da hiç acı olmadı diyo nası olmuyo anlamıyorum..canmmcııım sen de mi çektiren hayırdırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…