Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yaaa ben sormamıştım dr ketum aslında kesin olmasa 2o ye kadar sölemezdi ayak ayak üstüne atmış ya ordaan gördü dim, yaaa dantelli don alırız kızlara elbise etek dimi pıtır pıtır yürürler

hareket etmeye başlasın sen o aman gör mest oluyo insan her söylediğine tepki veriyo ..elbiseler aldım kızıma yazın giydircem mini..alttan bezi görünecek
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
darısı isteyenlere inşallah

amin canım yürekten amin ya ebru gülme ama hareket ettiğini nasıl anlıosun sanki minik acıtmayan iğneler batıo bazen o mu harekett

amin canım yürekten amin ya ebru gülme ama hareket ettiğini nasıl anlıosun sanki minik acıtmayan iğneler batıo bazen o mu harekett

yok canım o değil ..böle bağırsak hareketinde içinde biri kıpırdıyo gibi hissedersinya aynen öle ..şimdi dışardan bile belli oluyo hareketleri sende 4 yada5 hafta sonra net bi şekilde hissedersin

Içimden bu ay oldu gibi hisler geliyor ama sonradan da üzülmemek için yinede olumsuzu da düşünüyorum ay biran önce gelse şu günler

benimkide 1. bile istemiyodu zoraki ikna ettik bundan sonra ikiz olsa ne güzel oludiyo..:90:kendi bakacakya

çook güzel ya bunun heyecanıda farklı olsa gerek artık sen çoçuklarını liseye gönderdiğinde bizden 2. 3. haberleri alırsın

inş tatlım inş,rabbim o günleri sağ sağlim göstersin inş,hepimize.
çok güzel bir duygu cnm rabbim herkezlere yaşatsın inş,bide köpeğimiz var.tabi.oscarımız.eşim şimdi tavuk haşladı ona onu yediricek.dışarda kulübede oda

siz baya bi geniş aile oldunuz

melis ben buna kim bakacak diye düşünürken ikizleri hayal bile edemiyorum.memlekete bi gideyim biri anneanneye biri babaanneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…