siz baya bi geniş aile oldunuz
evet cnm ileriyi şöyyle bir hayal ediyorum çocuklarım büyümüş evlenmiş torunlarım geliyo yanıma geniş aileyiz ne kadan güzel.darısı sizlerin başına.
melis ben buna kim bakacak diye düşünürken ikizleri hayal bile edemiyorum.memlekete bi gideyim biri anneanneye biri babaanneye
aminnn sen erken göreceksin Allah nasip ederse biz artık kaç yaşında oluruz bilemem
Yaaa eskiden anne olmak yaşlılık gibi geliyordu çocuk sesine bile taamül edemiyordum ama çocuk fikri aklıma düştükten sonra 180 derece döndü düşüncelerim hele eşimin baba olma isteğinin farkına vardıktan sonra bambaşka bir dünya içine girdim resmen
esroş sen yaşlısın zaten 19.5 yaş çoook büyük bi yaş
valla hi bidenem bişey söylimmi ben 2 tane çocuk doğurdum 2sinide ben yıkadım ben büyüttüm hiç kimselerede vermedim hemde sezeryan oldum yinede ilk gün bile yatmadım,2 tane kürtaj oldum 2sindede eve geldikten sonra hiç yatmadım temizlik okul yemek ödev derken ayakta iyileştim,rabbim düşürmedi yataklara hiç,inş bundada yıkılmam canım iyileşirim hemen,gerçi çocuklarım büyüdüler şimdi.
Hay maşallah kız melisa sana sezaryan zordur eee normel de zordur ? ? Ay neyse hepsi zor şimdi bunları düşünmeyelim:97:
meliscim inanırmısın Rabbimden en büyük isteğim kimseye muhtaç etmesin ..her işimi kendim halledeyim muhtaç olmak çok zor . dua etmek lazım bol bol senin için bu hamilelik çok rahat geçer inşallah
evet meliscim bende öyle düşünüyorum 3 yaş iyi birini kreşe verip diğerini doğururum hem yaş 30 a gelmeden tamamlamak isterim tabii hayırlısı
Kızlar üç akşamdır ne yersem akşam beni rahatsız ediyor bulantı mi ney bilmiyorum böyle rahatsız ediyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?