Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet tatlım rabbim elden ayaktan düşürüpte kimseye muhtaç etmesin vallahi el adamı bile bakmıyo ozaman,,,,,inş tatlım iyi geçerde okula gel git sıkıntı olucak gibi.

olmaz canım bi sıkıntı inş. bak ben hergün okula gidip geliyorum bide 40 tane çocukla uğraşıyorum .Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermiyo.öğrencilerim bile diyoki öğretmenim Allah bu sınıfta size sabır versin ..çoook fenalar çünkü

canlarımm çok özlemişim sizi walla iyi geldiniz bana en kısa zamanda görüşelim yine
ben duşa girip yatcam herkese tatlı tatlı uykularr

ebrucum inş olmaz tatlım ya vallahi tek düşüncem okula gidip gelmek,doğru allah siz öğretmenlerimize çoooook sabır versin.
vallahi benim 2 çocuğumunda öğretmenleri çok iyi çok anlayışlılar.seviyorum onları ben.

hayırlı akşamlar hanımlar.kusura bakmayın girip çıkmak zorunda kalıyom selam versem konuşmam lazım,onada vaktim olmuyor.hep bu sinir kocanın yüzünden,biz kendi sorunlarımızı halletmemmişken anasıgili getirdi başıma.kaynvalidemlerle döndüğümüz için kendime pek vakit ayıramıyoum doğrusu.bu arada oğluma bebek battaniyesine başladım.süpper gidiyor...
melisa hamile mi yaa

canlarımm çok özlemişim sizi walla iyi geldiniz bana en kısa zamanda görüşelim yine
ben duşa girip yatcam herkese tatlı tatlı uykularr

sanada tatlımmm ben duşumu aldım da çocuklar yatsın evi son kez toplayıp öyle yatıcam.
ceylincim hoşgeldin cnm.
bende çıkıyorum hanımlar iyi geceler...

hoşbuldum esra,nasılsın.çok duramıcam ben malum.melisa hamile mi maşaallah yaa,hayırlı oolsun meliss,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…