Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

saol rodiniacım bende iim şükür.işlerle ugrasdur işte..

didoş hosgeldin..bak yine karı diyor :95: kız ben daha aksam demedım mı sizee :84:

anladım kepeklimmm kolay gelsin sana. cnmm bende zaten adet belirtisi diye yazıyom bunları. ümitlenmiyom. geçen aylarda yaşamadığım şeyleri yaşıyom buay. nasip artık az kaldı şurda.
ayy az az yine başlıyo şu ağrıya. değişik bişey bu ağrı adet ağrısı deil. bide fıstıkın üstüne karnımın altına yani arada acı giriyo. allah hayra çıkarsın

cnmm hoş geldin nasılsın bakalım bebiş nasıl
şşş karı demeyin bakim kepekliyi kızdırmayın avrat diyinnnn :86: :86:
ebrar nerde kaldı yaaaa bilonuzmu

hoşbulduk tatlı kuşummmmm bebiş iyi teyzesi şimdi cicilerinin fotolarını ekliyoz siteye sen nasılsın sancın varmı hala

hoşbulduk tatlı kuşummmmm bebiş iyi teyzesi şimdi cicilerinin fotolarını ekliyoz siteye sen nasılsın sancın varmı hala

bakarım sonra cicilerinize. cnmm sancım sabah kesilmiş uyandım saat 6 da midem kazınıyodu açlıkdan uyuyamadım bida. ama şimdi az az oluyo bugğn göbek altımda var arada ağrı giriyo. ay bi tuhaflaştımya. valla midemde pek iyi deil. nasip artık. det yaklaşıyoya reflüm azar benim artık

bak şimdide ben güle günaydın oda beni görmedi ne olacak şimdi çığlık atayımmıı
cnmmmm kepekliye yazarken sanada yazcaktım unutmuşummm beni hoşgörün patron gelcek die hızlı hızlı yazıyom unutuyom snra ne yazcamı
naber cnmm inşallah sende hamiş kalırsın buay nüfus patlaması olur. cnm

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrr nassınız bakem.
gül abla o kasığına arada ağrı bende de oluyodu ince bir sızı gibi otururken özellikle,ve karnım benimde çok ağrımıştı .
hadi inş güzel haberler veririsn artık.

hayırlısı diyorum başka bişey demiyorum

günaydın canım hoşgeldinnnn

günaydınn melis çok merak ettim eşine naasıl dedşn hamile olduğunu yazdınsada ben göremedim....

ben unututacak avratmıyım aşkolsun.. bu ay hamile kalmaktan korkuyorum antibiotik alıyorum ya. aksilik gibi eşimde her gece yatağa atıyor beni :)) İkimizde buaralar azmış vaziyetteyiz ...

cnmmm inşallah buayki belirtiler farklı nasip artık. yoksa buaydaaa önümüzdeki ay funda gibi terketcm sizi snra hamişim die yazcammm gelip:86::86:
şaka şaka.............

cnmmm inşallah buayki belirtiler farklı nasip artık. yoksa buaydaaa önümüzdeki ay funda gibi terketcm sizi snra hamişim die yazcammm gelip:86::86:
şaka şaka.............

delüüü nereye gidiyon bakim kim bırakıyorki seni walla kapına gelirim haa
tatlım dün akşam arayamadım seni çünküm hasta ziyaretindeydim :94::94:

ben direk sölerim eşime herhalde. yok cnm unuturmuyum seni heççççççç. bende içtim ilaç artık allhdan gerisi.
ohhhhhhh maşallh çalışın çalışınnn belinize kuvvet. ben yaklaştırmıyom artık kızıyo işin bittimi dio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…