maşaallah 4+2 bile olmuş fundayı da okumuştum geçende.ne güzel darısı esralara...bend ekız diye kendimi çok kaptırmışım,oğlumdan özür dilerim öyle,alışmaya çalışıyorum :)
reyyan benimki kızzz neyse kızlar ben kaçıom ya çocuk çıkar çıkmaz interenete takılacak bu gidişle öptüm sizi ve bebelerinizi
günaydıın rodiniacım.nasılsın bugun.
günaydın kızlar nasılsınız bakalımm.
bennn dün öğleden snra başlayan karın ağrısıyla kıvrandımyaa. gece zor uyudum göbekdeliğimin yanları bel bölgeme kadar ağrıdı adete 4 gün kala fln oluyo işde. sabah kuş gibi ağrı geçmiş uyandım ama bugünde göbekimin altı arada ağrıyo geçiyo. ay anlamadım ya noluyo bana.
buda belirtilere eklendi adet yaklaşıyoya herşey çıkar artıkım. ama sadece akıntım artmadı adet zamanınki gibi.
gece rüyamda afedersiniz hastanedeymişim midem bulanıyo çıkarıyom snra bi seviniyom dr. gidiyom kanda gebelik bakcaktı uyandım.
neysem adet belirtilerimi yazim bugünde işleriniz rast gitsin.
bel ağrım+gönüs uçları olmak üzere heryeri acıyo+gönüslerde mavi damarla çıktı+midem tuhaf 2 gündür ama bulanmıyo ağzım tadı yok+karın ağrım çoğaldı+akıntı yok aşırı yorgunluk herhal bukadar. bakalım şafak 3 adet günüyle 4
günaydın karılar ben geldim
ana kim gelmiş günaydın didoşş nasıl keyifler bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?