Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

maşaallah 4+2 bile olmuş fundayı da okumuştum geçende.ne güzel darısı esralara...bend ekız diye kendimi çok kaptırmışım,oğlumdan özür dilerim öyle,alışmaya çalışıyorum :)

reyyan benimki kızzz neyse kızlar ben kaçıom ya çocuk çıkar çıkmaz interenete takılacak bu gidişle öptüm sizi ve bebelerinizi

kız ha maşallah tooxic.
sağol melisacım kız diye kendimi kaptırmasam iyi olacakmış ya,hayırlısı şimdi oğlumm diye seviyorum artık :)ben kaçıyorum.hayırlı geceler.kocayla sürtüşüyoz zaten iyice sinir olmayayım,hayır olan bana oluyor sonuçta sinirlerimi yıpratmaya değmez :)))

Son düzenleme:
bu arada esra benim battaniyeyi bi görsen eminim ondan da örersin.harika oluyor...hayırlı geceler herkese

Inşallah reyyan rabbim banada o duyguyu tattıracak biliyorum ama belkide henüz zamanı gelmedi rabbim ne zaman uygun görürse o zaman hayırlı ve sağlıklı bir evlat vericek bana biliyorum

Eminim güzel olduğuna sen yaparsında kötü olurmu ama sakin bana gösterme dayanamam yaparım 3 tane battaniye oldu yeter artık yelek hırka filan örsem iyi olacak

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm.
bennn dün öğleden snra başlayan karın ağrısıyla kıvrandımyaa. gece zor uyudum göbekdeliğimin yanları bel bölgeme kadar ağrıdı adete 4 gün kala fln oluyo işde. sabah kuş gibi ağrı geçmiş uyandım ama bugünde göbekimin altı arada ağrıyo geçiyo. ay anlamadım ya noluyo bana.
buda belirtilere eklendi adet yaklaşıyoya herşey çıkar artıkım. ama sadece akıntım artmadı adet zamanınki gibi.
gece rüyamda afedersiniz hastanedeymişim midem bulanıyo çıkarıyom snra bi seviniyom dr. gidiyom kanda gebelik bakcaktı uyandım.
neysem adet belirtilerimi yazim bugünde işleriniz rast gitsin.
bel ağrım+gönüs uçları olmak üzere heryeri acıyo+gönüslerde mavi damarla çıktı+midem tuhaf 2 gündür ama bulanmıyo ağzım tadı yok+karın ağrım çoğaldı+akıntı yok aşırı yorgunluk herhal bukadar. bakalım şafak 3 adet günüyle 4

şşşşşş kepeklim beni görmüyonmu cnmm rondinaya slm verdinn.
naber ay kimse yok ya zaten zamanım kısıtlı bide kisme gelmedi

yok gulum rodınıaya yazdıktan sonra gordum yazdıklarını.sabah işler yogun oluyor sık yenıleyemıyorum sayfayı.senın belırtılere bı taraftan cok sevınıorum bı taraftan korkuyorum ya içtiğin otlardan ise diye..az daha dayanalım bekleyelım insallah sonu güzel olur.

günaydın gül çok geçmiş olsun.. bende kaç gündür garip ağrılar içindeyim aslında tekrar hamile kalmayı çok istiyorum ama ilaç kullandığım içinde korkuyorum ne bileyim yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…