hoşşbulduk kızlar nasıl olsun eltimin yanındayım geziyorum bol boll siz ne yaparsınız
Herkese merhabalar,
Ben de yeni üye olup,uzun süredir forumu takip etmeye çalışanlardanım...
Ben 1,5 yıllık evliyim,2 ay önce bebek sahibi olmaya karar verdik,hap kullanıyordum,hapı bıraktım.İlk ay yumurtlama döneminde ilişki pek olamadı malesef,hastaydım...vs.
ikinci ayda da yumurtlama günü tam kurban bayramı haftasına denk geldi,annemde kaldım vs. sadece 1 kez ilişki oldu.Normal adet tarihim bugündü,ve benim adet günüm geçmeden test yapmaya hiç niyetim yoktu,sonra birşey beni dürttü ve pazar sabahı ilk idrarla test uyguladım.İkinci çizgi belirdi fakat soluktu.Testin üzerinde silik çizginin pozitif olarak algılanması gerektigi yazıyordu.Ben emin olmamakla birlikte hamile olduğumu düşünüyordumki,pazar akşamına regl oldum.Bugün 3.gün,az miktarda fakat normal adet kanaması renginde oluyor.Sanırım bugün biter...Sanırım adet bitince tekrar test yapmam gerekiyor değil mi? Ben ne düşünüceğimi bilemedim şimdi...çok sancım oldu,yine de ne olur ne olmaz diye ağrı kesici içmedim.Bir fikri olan var mı ?
Herkese sevgiler...
GÜNAYDIN..
dün sabah test yaptım 1 kaç dk sonra 2.çizgi belirdi sonra kayboldu...daha regl olmadım melisa ablayla olmuştum geçen ay...
adet belirtilerim vardı bugün daha sakin kasıklarımın ağrısı ama belim çok ağrıyo sırtım...
Canım öyle giysi falan almıycam hastane çıkışı annem alıcakta birde ben alıcam çok lazım oluyormuş bady de şart çokça onun dışında giysi almıycam dediğin gibi hediye geliyor çünkü ama emziği küveti biberonu düşünsene ilk kez alıcaz insana bocalıyor.tatlım o liste işi zor oluyor ben bişey almıycam artık bunların haricinde dünya kadar badi ve alt patiklimiz filan oldu şimdi annem filan da alıyor kuzenler şu bu herkez alışveriş yapıyo onlar gelsin antepten artık doğuma yakın annemle eksikleri çıkarıp alıcam şimdi kendime pijama takımı filan bakıyorum
Canım öyle giysi falan almıycam hastane çıkışı annem alıcakta birde ben alıcam çok lazım oluyormuş bady de şart çokça onun dışında giysi almıycam dediğin gibi hediye geliyor çünkü ama emziği küveti biberonu düşünsene ilk kez alıcaz insana bocalıyor.
eee ne yapalım ebrarcımmm olacak o kadar canım benimmmm
nasıl kayboldu çizgi tatlım ya anlamadım reglin kaç gün gecikti testi tekrarlasan ya
Herkese merhabalar,
Ben de yeni üye olup,uzun süredir forumu takip etmeye çalışanlardanım...
Ben 1,5 yıllık evliyim,2 ay önce bebek sahibi olmaya karar verdik,hap kullanıyordum,hapı bıraktım.İlk ay yumurtlama döneminde ilişki pek olamadı malesef,hastaydım...vs.
ikinci ayda da yumurtlama günü tam kurban bayramı haftasına denk geldi,annemde kaldım vs. sadece 1 kez ilişki oldu.Normal adet tarihim bugündü,ve benim adet günüm geçmeden test yapmaya hiç niyetim yoktu,sonra birşey beni dürttü ve pazar sabahı ilk idrarla test uyguladım.İkinci çizgi belirdi fakat soluktu.Testin üzerinde silik çizginin pozitif olarak algılanması gerektigi yazıyordu.Ben emin olmamakla birlikte hamile olduğumu düşünüyordumki,pazar akşamına regl oldum.Bugün 3.gün,az miktarda fakat normal adet kanaması renginde oluyor.Sanırım bugün biter...Sanırım adet bitince tekrar test yapmam gerekiyor değil mi? Ben ne düşünüceğimi bilemedim şimdi...çok sancım oldu,yine de ne olur ne olmaz diye ağrı kesici içmedim.Bir fikri olan var mı ?
Herkese sevgiler...
29 olmam gerekiyodu olmadım...adet belirtilerim vardı ama bugün daha iim sırtım belim ağrıyo sadece...bide çok uyuyorum...
eşim izin vermiyo şimid birazdaha günün geçsin diyo üzülmiyeyim diye...
2 çizgi belirdi sonra 1 dk sonra yukarı doğru kaydı tek çizginin üstüne anlamadım...
Hoşbulduk,teşekkürler :)
Ben de bitmesini bekliyorum,test yapıcam hemen,ama sanırım dediğin gibi şu kimyasal gebeliklerden olmuş gibi geliyor bana...Eğer kesin negatif çıkarsa önümüzdeki ay ovülasyon testlerinden kullanmayı düşünüyorum.Çok garip insan çocuk sahibi olmaya karar verdiğinde hemen sonuç almak istiyor,ama olmuyor sabırlı olmak gerekiyor işte...
Canım bir test daha yap üzülme hemenGÜNAYDIN..
dün sabah test yaptım 1 kaç dk sonra 2.çizgi belirdi sonra kayboldu...daha regl olmadım melisa ablayla olmuştum geçen ay...
adet belirtilerim vardı bugün daha sakin kasıklarımın ağrısı ama belim çok ağrıyo sırtım...
onlarda haklısın biz emziklerimizide altık teyzesi her ihtimale karşı bi silikon bi kauçuk emzik aldım hangisini emerse artık biberonda set gördüm onu alıcam biz winnie the pooh hastasıyız eşimle nevresimi filan onlardan aldık biberonuda öyle alıcaz bide bakım seti alıcam şampuan yağ vs. bübchen istiyorum onlarıda baktım seti 54 tl onu alırım
Ay didem bugünlerde kafam çok karışık kendimi bu konuda çok yalnız hissetmeye başladım geçici bir durum biliyorum dün ağladım zaten eşim ne oldu sana ne oldu deyip durdu dedim bişey yok sinirlendi biri bişey dedi sandı sarıldım ağladım bir güzel konuşmak istemiyorum üstüme gelme diye ısrar edince sabahki haline sinir oldum dedim ay deli ya geçecek canım geçecek oğlum doğ len annenin hormonlarını mahvettin diyor:86: az öce annme aradı yorgana geçecek neversiminin bohçasını yaptırıyormuş nakışçıda hangi renk olsun diyor ay ya şimdi yanında olsaydım:85:
tatlım benimde annemler burda değil napıcaksın hallediyoruz işte yapacak başka bişey yok burda konuşarak birbirimize yardımcı oluruz benim eşimde hiç bi şekilde anlamıyor beni ama artık takmıyorum bi ara bende bunalıma girdim alınacak biton şey var hiç bişey almıyoruz daha diye ama parça parça oluyor işte sen canını sıkma
Haklısın canım zaten kocalarımız anlsa biz böyle üzülmeyiz neyse dur bakalım kart tarihi dönsünde bakarız bişeyler dedi, ben bebeğin şampuanını falan nivea almayı düşünüyorum çünkü benim cildim çok hasas ve o kadar krem denedim bir nivea işe yaradı çok memnunum bebek sabununuda kullanmıştım kendim için bakıyım onunda fiyatları nasıl set halinde varsa alırım yoksa tek tek bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?