Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

oyyyyyyy pamuk şekerim sanada günaydın nasılmış bakim prensesle annesi

iyiyiz rabbime şükürler olsun biraz daha keyif yapıyoruz siz nasılsınız bakalım cimcimeler

günaydın handancım hoşgeldinizzz[/QUOTE]

saol canım karnımızı doyurduk sizlerle sohbete geldik siz napıyonuz bakayım

iyiyiz rabbime şükürler olsun biraz daha keyif yapıyoruz siz nasılsınız bakalım cimcimeler

günaydın handancım hoşgeldinizzz

[/QUOTE]

ay bağlantı koptu sinir oldum iyiyiz tatlım bizde oturuyoz kızçemle

günaydın handancım hoşgeldinizzz

[/QUOTE]

NAPALIM CANIM ÇALIŞIP DURUYOR İŞTE:126::126:

uffffffffff kızlar ya canım çok sıkılıyooooooo ay beklemek ne zor ya ne vardı sanki bugün ayın 5 i falan olsa da bende kesin bi sonuç biliyo olsa idim

Sağol canım sizlerde olmasanız rahatlıyamıycam dediğin markalarada bakıyım ama niveayı kendimde kullandığım için rahatım benim cildim bebek cildi gibi hassas cilt hastalığım var çoğu kreme alerjik reaksiyon gösteriyorum araştırayım yinede deidğin markaları duydum herkes tavsiye ediyor tabi benim burda bulabilmemde önemli, üzmez annesi onu yerim ben oğluşumun pipisini Bak şimdi doktoruma randevu aldım cumartesine aslında eşim hemen al demişti daha geçen hafta gördümya hemde ayrıntılı ultrasonuma bakar belki böyle daha iyi.

cmt mi gideceksin ne güzel bende ayın 15 gibi ayrıntılıya gidicem inşallah sabırsızlıkla bekliyorum

ay bu ne ya sinir etti site bişey yazamıyorum kızlar neyse ben kaçıyım bari ev süpürüp yemeğimi yapıyım öğleden sonra sağlık ocağına gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…