off ya şu işler bitmiyor yaa
pamuk şekerler günaydın biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ya ben nerde oturmak nerde sinir oldum yaaben oturuyom valla gel sen de otur
pamuk şekerler günaydın biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
oyyyyyyy pamuk şekerim sanada günaydın nasılmış bakim prensesle annesi
slmlarr evhancıım hosgeldın nabeer..
Ayy ebrar sorma benımde ısler cok..sıkıldım artıkın..
iyiyiz rabbime şükürler olsun biraz daha keyif yapıyoruz siz nasılsınız bakalım cimcimeler
günaydın handancım hoşgeldinizzz
iyiyiz rabbime şükürler olsun biraz daha keyif yapıyoruz siz nasılsınız bakalım cimcimeler
günaydın handancım hoşgeldinizzz
kızlar ben yemeğe kaçar
bari biraz kafam dağılsın yaw
tatlım nivea nında setleri var onlardan alabilirsin. hatta oda 40 50 arası fiyatı nivea atta seti diye geçiyor adı ben nivea istemiyorum hiç değilse ilk aylar sebamed veya bübchen diyordum öylede olacak bübchen alıcam çok kaliteli ya harika bişey biraz büyüsün öyle nivea almaya başlarım kuzuya sen içini rahat tut bebişinide üzme kuzum
uffffffffff kızlar ya canım çok sıkılıyooooooo ay beklemek ne zor ya ne vardı sanki bugün ayın 5 i falan olsa da bende kesin bi sonuç biliyo olsa idim
afiyet olsun tatlımmmmmmmmmm
Sağol canım sizlerde olmasanız rahatlıyamıycam dediğin markalarada bakıyım ama niveayı kendimde kullandığım için rahatım benim cildim bebek cildi gibi hassas cilt hastalığım var çoğu kreme alerjik reaksiyon gösteriyorum araştırayım yinede deidğin markaları duydum herkes tavsiye ediyor tabi benim burda bulabilmemde önemli, üzmez annesi onu yerim ben oğluşumun pipisiniBak şimdi doktoruma randevu aldım cumartesine aslında eşim hemen al demişti daha geçen hafta gördümya hemde ayrıntılı ultrasonuma bakar belki böyle daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?