Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay bu ne ya sinir etti site bişey yazamıyorum kızlar neyse ben kaçıyım bari ev süpürüp yemeğimi yapıyım öğleden sonra sağlık ocağına gidicem.

kolay gelsin canım kendini fazla yorma şöyle üstünkörü yap yeterrrrr

cmt mi gideceksin ne güzel bende ayın 15 gibi ayrıntılıya gidicem inşallah sabırsızlıkla bekliyorum

Evet canım sorunsuz aldık randevuyu ayrıntılıyı konuşmadık daha aslında ama vaktide geldi bakar belki

Zuhal evhan kepekli didem afr eflalim nasılsiniz kızlar

sağol canm ben iyyim sen nasılsın arkadaşım benim adet olaccakmışım gibi karnımın alt bölgeleri ağrıyo ama adetim ayın 5 inde erken mi olcam acabay da kistle alakas var mıdır offffffff

Valla bilmiyorum didemcim normelde inmesi lazımdı ama dün akşam ölçtüm 36.9 et sabah yataktan kalkmadan ölçtüm 36.5 di ve son birkaç aydır 36.2yi geçmemişti hiç

Sağolun kızlar iyiyim bende evhancim yarın canım günüm
Didemcim gördüm cvp da yazdım ama yollanıyor sinir oldum valla 3. Yazmanda yollaya bildim ancak

Bende bekliyorum afrcim kahvalti yapıyorum şuanda ne olsun o kadar ateşim olduğu halde akşamları ayaklarım dönüyor çorap giyipte yatıyorum zar zor ısınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…