Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Bende bekliyorum afrcim kahvalti yapıyorum şuanda ne olsun o kadar ateşim olduğu halde akşamları ayaklarım dönüyor çorap giyipte yatıyorum zar zor ısınıyor

canım valla bende senin gibiyim ayakların donuyor çorap giyiyorum ama kendim yanıyoruz sıcaktan bunalıyorumm allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin cnm

Inşallah zuhalcim bende her ay varsa olmuyum yoksada biran önce regl olum da biran önce tekrar çalışmaya başlıyım diye dua ediyorum ne yarın hayırlı zamanıni beklemekten başka çarem yok
Hayırlısı ile olursa eğer eşimden belkide önce size haber vericem

Hadi afr inşallah sırada biz varız zuhalden bu ay umudu kestim o önce regl olsun kisten kurtulsun inşallah o da önümüzde ki aya inşallah

Ama kızlar hay maşallah ki bu topik uğurlu ve herkes hamile çıkıyor sıra bizede gelecek aslinda bu topigin ismi uğurlu topik olarak değiştirsek iyi olacak

canm yaaa Rabbim gönlüne göre versin inşallah olur bu ay bekliyoruz bakalım hep berabr burdan birisi hamile haberleri verince seviniyoruz bizlerde..en kıa zamanda bzlerde verirz inşallah bu güzel haberi

Ya kızlar aslinda benim umutlanmamin bir sebebi de normelde regl olmadan bir hafta önce vajen bölgende ağrı oluyordu hatta geçen ay size kesin regl olucam filan diyordum ışte o ağrı bu ay hiç olmadı ondan dolayı ışte benim umudum

ben çok sorunluyum yaaa ilk gebeliğim dış gebelik sonra ameliyat sonra kist sonra rahim filmi şimdi yine kist ne zaman düzelicek herşey bunalımdayımm kızlarr

Banada tam tersi afr bu ay tutu içi bir his var içimde ve son bir haftadır var gibi geliyor bir belirtim olmadığı halde hemde ama ben yinede en kötüyü de düşünüyorum ne bilim günüm geçilse bile hormon yükselmesinden filan olabilir diye hemen umutlanmamak istiyorum önce tabiki test yapıcam sağlık ocaklarında test sonucu ne zaman çıkıyor kızlar

kızlar dün wc ye gittigimde böyle bişeyler geldi ama tarif edemiyorum çamaşırımda da bi iki damla kahve rengi akıntı vardı sonrasında bu yüzden diyorum sanırım adet olacagım diye

Öyle deme kız zuhal olurmu hiç isyan etme canım rabbimin bir bildiği vardır bu şekilde seni siniyordur

tabi ki öyle hayırlıı osun Rabbim ne zamn drse o zama olur ama bn çok yoruldum gerçekten hayırlısı arkdaşım Rabim kimsenin kucağını boş bırakmsın

MERHABA KIZLAAR...uzun süredir giremedim ne var ne yok özledim sizi...aralık ayının hepinize hayırlı bebişler getirmesini diliyorum...ben 29 kasımda kırmızı bayrağı çektim normalde bugün olmam lazımdı ama erken geldi bu ay ilk defa...

kimler hamileeee?

esracım sen ne alemdesin nasılsın?

benimde kız kardeşim hamile 1 aylıkmış benden 3 yaş küçük 1 ay arayla evlenmiştik o 1 yıl doğum kontrol hapı kullandı bırakır bırakmaz kaldı...ama bende henüz tık yok teyze oluyorum diye sevindim ama birazda kıskandım normalde hiç kıskançlık huyum yoktur ama ister istemez moralim bozuldu...hayırlısı napalım demekki bizim hakkımızda hayırlı zaman henüz gelmemiş...sabırla beklemekten başka çaremiz yok...adetimden sonra rahim filmi çektircem tüplere bakılcak bişey çıkar diye çok korkuyorum lütfen dua edin kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…