Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya ben itiraf ediyorum mühendislik için dogmamısım.anam benı evının hanımı olsun dıye dogurmus.calısmak karıyer neyime benim..
kocam cekıp cıkarsın benı bu hayattan.ona butun gun pastalar borekler yapayım komsularımdan dedıkodular anlatayım ahh ahh

ayyyyyyyyyyyyyyy al bendende o kadarr ya

kız daha şimdiden siz böyle iseniz 4üncü aylarda falan sizi çalışma masanızda uyurken bulacaklarrr

kız daha şimdiden siz böyle iseniz 4üncü aylarda falan sizi çalışma masanızda uyurken bulacaklarrr

kız bizim 4 ay bitiyo zaten 5 olacak ve uyuyorum masada evimi istiyorum ya banane banane evimmmmmmmmm yatağım offfffffffffff

al bi memur daha.. afr canım neden calısıyorsun bakıım sen..evinde oturup pasta borek cay muhabbet varken..haa sole bakıım bize..

yok canım ya evde oturmak benlik degil yaaa ben evde olsamda pek uğraşamam pasta börek falan ya benim için ya çalışacam ya gezecegimmmm ev işini falanda sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…