sorma,,ya zaten eşofmanlarım pantolonlarım filan sıkıyodu düşük bel ama öyle giyebiliyordum sıksada farketmiyordu,eeee şimdide sıksın bişey olmaz diyemem tabi rahat giyinmem lazım.
Ay nasıl eşofman takımı aldım kız benimde kendime alman lazım ihtiyacım var ama nasıl birşey alacağıma karar veremedim
Ay nasıl eşofman takımı aldım kız benimde kendime alman lazım ihtiyacım var ama nasıl birşey alacağıma karar veremedim
hee yazmıstı galıba meliss senle aynı zamandaymıs demi beklenen adeti.yapmıs test ilk cızık gözükmüş once sonra takdiri ilahi kaybolmus..ona üzülmekte idi.bizde bida test yap didik.
kızlar bişi sorcam sizlere,ben şimdi kan testi için ne zaman gidiyim sizce yada gerek varmı kan testine,biraz zaman geçip dr muayeneyemi gitsem sizler nasıl yapmıştınız.
kızlar bişi sorcam sizlere,ben şimdi kan testi için ne zaman gidiyim sizce yada gerek varmı kan testine,biraz zaman geçip dr muayeneyemi gitsem sizler nasıl yapmıştınız.
yok be tatlım ben daha almadım idare ediyorum şimdilik ama haftasonu gidip bişeyler alcamanladım cnm inş 2.testini yaptığında doğru sonuç alır hayırlısı artık...
aysenacım hoşgeldin....
ebrarcım artık siz çoktaaaan hamile kıyafetlerini giymeye başlamışsınızdır.
Ay hiç küsermıyım ebrarcim msn de görmedim valla burda yazdığınada sabah cvp verdim kız ben sana
kızlar beni ümitlendirmeyinnnnnn valla akşam gider alırım bakkk ondan sonrada sabah yazarım negatif diye sonra da erken mi yaptım diye bi daha mı yapsam derim
melisa cım hoş geldinnnnnnnn yeni annee sana bişey soram mı senin göbek deliginde bi fark varmı bende sanki koyulaşma gibi birşey var karnımla aynı renk degil gibi geliyor banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?