Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar bişi sorcam sizlere,ben şimdi kan testi için ne zaman gidiyim sizce yada gerek varmı kan testine,biraz zaman geçip dr muayeneyemi gitsem sizler nasıl yapmıştınız.

hee yazmıstı galıba meliss senle aynı zamandaymıs demi beklenen adeti.yapmıs test ilk cızık gözükmüş once sonra takdiri ilahi kaybolmus..ona üzülmekte idi.bizde bida test yap didik.

Ay nasıl eşofman takımı aldım kız benimde kendime alman lazım ihtiyacım var ama nasıl birşey alacağıma karar veremedim

yok tatlım takım almadım sadece alt aldım üstüm çok var ve giyerim onları daha,alt eşofmanlarım sıktığı için alt aldım sadece.

eflalim ne güzel söylüyosun yaaa,ay inş afr cım hadi hayırlı haberler inş.

hee yazmıstı galıba meliss senle aynı zamandaymıs demi beklenen adeti.yapmıs test ilk cızık gözükmüş once sonra takdiri ilahi kaybolmus..ona üzülmekte idi.bizde bida test yap didik.

anladım cnm inş 2.testini yaptığında doğru sonuç alır hayırlısı artık...

aysenacım hoşgeldin....

ebrarcım artık siz çoktaaaan hamile kıyafetlerini giymeye başlamışsınızdır.

kızlar beni ümitlendirmeyinnnnnn valla akşam gider alırım bakkk ondan sonrada sabah yazarım negatif diye sonra da erken mi yaptım diye bi daha mı yapsam derim

kızlar bişi sorcam sizlere,ben şimdi kan testi için ne zaman gidiyim sizce yada gerek varmı kan testine,biraz zaman geçip dr muayeneyemi gitsem sizler nasıl yapmıştınız.

Canım tabiki var bence gideceğin doktor belliyse ona git günüm geçti evde test yaptım pozitif çıktı de o zaten kan tahlili ister ona göre yönlendirir ben öyle yapmıştım.

annm beni rüyasında görmüş hamile...
teyzemide görmüştü rüyasında teyzemide görmüştü teyzem meğer hamileymiş...
benimde geçiyo günüm test yapıcam baklım tekrardan...
melis ablayla aynı gün olmuştuk geçen ay..

melisa cım hoş geldinnnnnnnn yeni annee sana bişey soram mı senin göbek deliginde bi fark varmı bende sanki koyulaşma gibi birşey var karnımla aynı renk degil gibi geliyor banaa

anladım cnm inş 2.testini yaptığında doğru sonuç alır hayırlısı artık...

aysenacım hoşgeldin....

ebrarcım artık siz çoktaaaan hamile kıyafetlerini giymeye başlamışsınızdır.
yok be tatlım ben daha almadım idare ediyorum şimdilik ama haftasonu gidip bişeyler alcam

melis yarın sabah saglık ocagına ver kanını sonucu aksama yada obr gune alırsın..doktorlar kontrollerden once ıstıo kan testı acelen olmadıgı ıcın saglık ocagında belese yaptır bence..

kızlar beni ümitlendirmeyinnnnnn valla akşam gider alırım bakkk ondan sonrada sabah yazarım negatif diye sonra da erken mi yaptım diye bi daha mı yapsam derim

Canım aynısı bana oldu ondan diyorum yap diye ben ağlamıştım birde regli oldum hemde erken oldum diye eşime kızmıştım ben üzülüyorum sen anlamıyorsun beni diye adam bana sarılıp teselli bile etmişti düşün sonra adetten bir gün önce göğüslerimin çok şiş olması ve gelen lekenin devamında adeitmin gelmemesi sonucu test yaptım ve pozitif hamdolsun birde esra da sende yazmışsınız üşüyoruz diye ben ağustosun o sıcağında ramazanda hatırla sıcakları akşamları üşüyordum üstümü örtüyordum tv izlerken.

melisa cım hoş geldinnnnnnnn yeni annee sana bişey soram mı senin göbek deliginde bi fark varmı bende sanki koyulaşma gibi birşey var karnımla aynı renk degil gibi geliyor banaa

baktım şimdi canım farklı gelmedi bana aynı benimki,,,,kız sen bi test alıp yapsana sabah hadi...

berrecim sende al sabah yap testini ne bekliyon madem aynı olmuşuz adeti.

Yakınlarda en az üç hamile daha çıkar bence kim diye sormayın sonra kızıyorsunuz ümitlendiriyorsunuz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…