Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

anam zaten temizliği kim sever ..(eflal sever :82: ) biz işin yatış kısmındayız tüm gun evde pineklemek,yan gelip yatmak bide bos zamanlarda gezmek gezmek ...

slm canlarrrr bzide geldikkkk,ben kızım ve bebişimiz geldikkk,kızımı okuldan geri getirdim,öğretmeni yokmuş diye,gelirkende kendime eşofman aldım bol rahat giyebiliyim diye,bide spor ayakkabı aldım okula gelip giderken giyeyim diye.

ohh bacıma bak ya hemende havaya girmiş

Ay nasıl eşofman takımı aldım kız benimde kendime alman lazım ihtiyacım var ama nasıl birşey alacağıma karar veremedim

Ben geldim kızlar sağlık ocağına kaydımı yaptırdım sonunda ayın yirmisinde aşım var bebişimin kalp atışlarını dinledim ya bu tartılara sinir oluyorum evdeki tartıdan iki kilo fazla gösteriyor(

Afr canım geçmişi okudumda bende yerleşme knamsı olmuşty regliden 4 gün önce kan gibid eğil kahverengi akıntı ve tam bir gün bile sürmemişti hemen bir test yap bence hamile olma olasılığın yüksek benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…