Hoşgeldin aysenacim nasılsın
melis yarın sabah saglık ocagına ver kanını sonucu aksama yada obr gune alırsın..doktorlar kontrollerden once ıstıo kan testı acelen olmadıgı ıcın saglık ocagında belese yaptır bence..
Canım tabiki var bence gideceğin doktor belliyse ona git günüm geçti evde test yaptım pozitif çıktı de o zaten kan tahlili ister ona göre yönlendirir ben öyle yapmıştım.
Yakınlarda en az üç hamile daha çıkar bence kim diye sormayın sonra kızıyorsunuz ümitlendiriyorsunuz diye.
Canım aynısı bana oldu ondan diyorum yap diye ben ağlamıştım birde regli oldum hemde erken oldum diye eşime kızmıştım ben üzülüyorum sen anlamıyorsun beni diye adam bana sarılıp teselli bile etmişti düşün sonra adetten bir gün önce göğüslerimin çok şiş olması ve gelen lekenin devamında adeitmin gelmemesi sonucu test yaptım ve pozitif hamdolsun birde esra da sende yazmışsınız üşüyoruz diye ben ağustosun o sıcağında ramazanda hatırla sıcakları akşamları üşüyordum üstümü örtüyordum tv izlerken.
melis sen ümraniyede mı oturuyordun.yanlıs mı hatırlıyorum
melisax h.bulduk canım.kızlar benim karnım bir şişti sormayın.9 aylık bir kadın karnı gibi oldu yaaaa.karnım önden gidyo:)
yaaaaaaaa eflal ben sana kızmadım yanlış anlama sakın ya fazla ümitlenmek istemiyorummm sonu bu zamana kadar hep hüsran olduya o yüzden dedim seni kırdıysam
Iyidir aysenacim ne olsun
Kız eflalim bana herşeyi söyleye bilirsin ben kızmıyorum :) :)
Eflalimcim benim ateşim yüksek ama ayaklarım üşüyor sadece
biri benmiyimm...ben kızmam zaten yeterince ümitliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?