Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

melis yarın sabah saglık ocagına ver kanını sonucu aksama yada obr gune alırsın..doktorlar kontrollerden once ıstıo kan testı acelen olmadıgı ıcın saglık ocagında belese yaptır bence..

ya evet bende öyle düşündüm cnm ama,sabhın 8inde burda ol numara fişi al 9 dada ben göreve başlıyorum dedi dr,eee ben sabah sabah kime nasıl bırakırım çocukları ay,sağlık ocağı bana baya uzak....
onu düşünerekten belkide özele gidip yaptırabiklirim cnm,keşke evde durabilseler hiç bırakmadım 2sini tek başına evde.

yaaaaaaaa eflal ben sana kızmadım yanlış anlama sakın ya fazla ümitlenmek istemiyorummm sonu bu zamana kadar hep hüsran olduya o yüzden dedim seni kırdıysam

Iyidir aysenacim ne olsun
Kız eflalim bana herşeyi söyleye bilirsin ben kızmıyorum :) :)
Eflalimcim benim ateşim yüksek ama ayaklarım üşüyor sadece

ben hatırladım ben hatırladımmmmmmmmmmmmm

melisax h.bulduk canım.kızlar benim karnım bir şişti sormayın.9 aylık bir kadın karnı gibi oldu yaaaa.karnım önden gidyo:)

kızlar burda hamileliği bekleyen bütün kardeşlerime inşallah allah size bu güzel duyguları tattırırda arattırmaz.tez zamanda karnınızda kıpırtıları hissederseniz hamile kalıp.

yaaaaaaaa eflal ben sana kızmadım yanlış anlama sakın ya fazla ümitlenmek istemiyorummm sonu bu zamana kadar hep hüsran olduya o yüzden dedim seni kırdıysam

Yok canım niye kırılıyım aaa ben hissettiğimi söyeldim tabi snede haklısın bende yaşadım aynı şeyleri anlıyorum sen bilirsin tabi canım beklemek istersen beklersin sonuç güzel olsun yeterki.

melisaaaaaaaaa neden bana cvp yazmadınnnnnn ya ben sana kızmadım yaaaaaa

berreee bence sen hemen yarın sabah test yapmalısın..gununde gecince bekleme bence..afrcim sende cuma sabah yap bence ..hayırlısıyla hepınız guzel haberler verırsınız ınsallah..

melisaa sonucu ilk sana yazacagım o zaman özelden sonra kızlara tabi sonrada eşime sonra ablama sonra anneme babam ve sonrada kayın validemeee

Iyidir aysenacim ne olsun
Kız eflalim bana herşeyi söyleye bilirsin ben kızmıyorum :) :)
Eflalimcim benim ateşim yüksek ama ayaklarım üşüyor sadece

Söyliyim kuşum benim ayaklarda ısınmıyordu erkek bebekde özellikle ısınmazmış ama ateş olayını ben ölçememiştimde eşim sarıldıkça senin ateşin var yüklümüsün ne diyordu delü:)) hissetmiş adam. Bence hemen test al yap ben bir gün önce yapmıştım ay bırak bir günü bir saat bile bekleyemezdim ki önceki hüsranlarda da kaç test yapmıştım:)) eşim yine mi test diyordu napıyım meraktan çatlıyım mı diyordum sonunda ağlıyorsun hep diyordu iyikide yapmışım pişman değilim yine olsa yine yaparım:))

hayır canım kızlarım olcak ikiz bebek bekliyorum.25 inci haftamdayım.:)ikiz olduğu için fazla şiştim:)allah hepinize göstersinnn.

biri benmiyimm... ben kızmam zaten yeterince ümitliyim...

İnşaallah öylesin canım sanbah ilk idrarınla hemen tets yap canım Rabbim karnını doldurmuştur inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…