Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

melisaaaaaaaaa neden bana cvp yazmadınnnnnn ya ben sana kızmadım yaaaaaa

afrcımmmmmmmmmmmmmm kaç defa yazdımmmmmmmm sen görmemişsinnnnnnnnnnn......
bidaha yazıyim bak,dedimki baktım ama fark göremedim dedim tatlım.sadece karın alt bölgem hassas ve ağrı oluyo arada.

ben hatırladım ben hatırladımmmmmmmmmmmmm

Vay be derin iz bırakmışım:)) e o kadar başınızı şişridm unutmak mümkün mü:)) canım kendi doktoruna randevu alıp git o zaman hasatanede değil mi?

kızlar sabah ilk idrarınızla testlerinizi yapın tamammı,sonrada benim yaptığım gibi profilinize yapuşturuverin.

bence hepinizin 2 tane çizgisi varrrrrrrrrrrrrr

Doğru da eflalim ben yinede günüm yarın cumaya kadar beklemek istiyorum yarın olmazsan cuma günü test yaparım ama yoksa regl mi olucam ben yaa

Vay be derin iz bırakmışım:)) e o kadar başınızı şişridm unutmak mümkün mü:)) canım kendi doktoruna randevu alıp git o zaman hasatanede değil mi?

yok tatlım hastane deil özel yer doğumu başka yerde yapıyo anlaşmalı yerleri var.randevu almamada gerek yok 10 dan 4 e kadar orda.zaten.

tamam o zaman kızlar cuma günü bekleyenler test yapıyoruz tamam mıııııııı

Alooooo neler oluyo lan kız karılar:) Bakın bugün çoook kibarım size kız dedim:) Sabah beri siteye giriş yoktu hangi ara girdiniz de yazıştınız bakem? Geçmişi okuyamıyorum göz gezdirdim AFR, Esra, Melisax test mi yaptırıyonuz kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…