Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay inşallah afr ama tabi ben bu akşam kırmızıları görmezsem biraz ağrım başladı olsun önemli değil göreceksiniz yıkılmıcam çok üzülmücem çünki ben kendimi her iki olasılığa da hazırladım yoksada olumda biran önce tekrar çalışmaya başlıyım

hiç rüya gören var mı bu konuyla ilgili ben bügün rüyam da bi erkek bebek gördüm ama gördüğüm kişnin erkek bebeği yok oo benimmiydi acacba çok güzel bi bebek ti

yıkılmak yok zaten ama aynı fikirdeyim beklelmk daha zor sonucu hemen görmek isterdim olumlu yada olumsuz

ben geçen aylarda görmüştüm doğumhanenin önünde bakliyordum sancım vardı o zamanda adetim yakındı dedim bu bana işaret ona yordum ama sonuç negatif olmuştu ama rüyasında gören çok

ben geçen aylarda görmüştüm doğumhanenin önünde bakliyordum sancım vardı o zamanda adetim yakındı dedim bu bana işaret ona yordum ama sonuç negatif olmuştu ama rüyasında gören çok
işte he her şeyden biraz umutlanacak bi yer yakalamya çalışıyoruz

sunger inş. bunda da çıkar rüya canım ya allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnnnnnnn

kızlar bi sorum var ben size yazmadan sizin yazdıklarınızı okuyamıyorum sizde de öylemi yoksa ben mi beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…