Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

allah senden alsın inşallah opatrona versin hastalığını oda on beş gece uyuyamasın inşallah

bende sigara kullanıyorum malesef belki sigarada etkiliyordur ama beni etkilemedi ilk bebegimde de kullanıyordum azaltmıştım ama bırakmamıştım. sonra bebegim düştü. doktora sordum bebegin çok küçük oldugu için sigaradan etkilenmez demişti. ama bünye meselesi. her kezde fasrklı oluyor. şimdi de içiyorum ama günde 1 bilemedin 2 tane. tamamen bırakamadım ama bulantılarım başladı ya belki sigaradan da tiksinirim diye bekliyorum

kız aşk sarhoşu sen neden bana yazmıyon napıyon deddim yazmadın bebiş ne kadarlıkmış dedim yazmadın birde bişey daha soram şimdi benim günüm 5 i ya ben yarın test yapam mı kanıma girdi bu kızlarrrr he çıkar mı

bende ilk bebeğimde etkilenmedim ama iknci de acaba etkiliyomu diyorum işte ilk bebekte 4 yıldır içiyodum şimdi on yıl oldu neyse etkilemez umarım

saol sungercimmm
sanırım sigaranın etkilerinden konuşuyorsunuz kızlar gebeliği engelliyor mümkün olduğunca içmeyin ama şuda bir gerçek ablamdda gebeliğinde içti amaa maşşallah yiğenimde hiç bir sorun yok

bana sormadın ama cevap vermeden yapamadım hayır yapma test muhtemel varsa bile negatif çıkar üzme kendini sabret

hamilelerin duası kabul olurmuş ne olur bolbol dua et öptüm kendine iyi bak tabi bebişimize daha iyi bak

afr cm gününün geçmesini bekle canım kiminin erken çıkıyor kiminde çok geç çıkıyor acele etme canım benimmm

tamam o zaman benim günüm ayın 3 ünde oda cuma ya geliyo kızlarla anlaştık cuma yapacagızzzzzzzz sende durum neydi ben unuttummmmmm bebiş var mı yok mu

gül abla geldiiiiiiiii ama şimdi beni görmez ki geçmişi okuyordurrrr

kızlar kendim yazıyom kendim okuyorum işte insan yanlız olunca böyle oluyooooooooooo

1 tanede ziyaretçi var oda diyodur şimdi deliya ba hele kendi kendine yazışıyoooooo desin bagneeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…