amiiiiiiiiiiin bu kadar zalim olunmaz yanii.
iii sunger çalışıyorum canım ne olsun
gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnn
allah senden alsın inşallah opatrona versin hastalığını oda on beş gece uyuyamasın inşallah
bende ilk bebeğimde etkilenmedim ama iknci de acaba etkiliyomu diyorum işte ilk bebekte 4 yıldır içiyodum şimdi on yıl oldu neyse etkilemez umarımbende sigara kullanıyorum malesef belki sigarada etkiliyordur ama beni etkilemedi ilk bebegimde de kullanıyordum azaltmıştım ama bırakmamıştım. sonra bebegim düştü. doktora sordum bebegin çok küçük oldugu için sigaradan etkilenmez demişti. ama bünye meselesi. her kezde fasrklı oluyor. şimdi de içiyorum ama günde 1 bilemedin 2 tane. tamamen bırakamadım ama bulantılarım başladı ya belki sigaradan da tiksinirim diye bekliyorum
aşk sarhoşum şimdi senin ebiş ne kadar olduuuuu
kız aşk sarhoşu sen neden bana yazmıyon napıyon deddim yazmadın bebiş ne kadarlıkmış dedim yazmadın birde bişey daha soram şimdi benim günüm 5 i ya ben yarın test yapam mı kanıma girdi bu kızlarrrr he çıkar mı
6 hafta 4 gün oldu teyzesi. ayyyy cuma test yapacakmışsınız toptan allahım mübarek cu günü tüm hamile olmak isteyen arkadaşlarımın dileklrini kabul et hepsinin karnını doldur. çifter çifter ver inş.
6 hafta 4 gün oldu teyzesi. ayyyy cuma test yapacakmışsınız toptan allahım mübarek cu günü tüm hamile olmak isteyen arkadaşlarımın dileklrini kabul et hepsinin karnını doldur. çifter çifter ver inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?