Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım yazılanları okuduktan sonra f5 yada yenile yap o zaman son yazılanları görürsün

ferdaa hosgeldiin..gecmıs olsun anacım..neden uşutuosunuz boyle..

sagol canım. ya hiç üşütmedim yada hatırlamıyorum. çünkü yanıyorum kaç gündür. dün ufak ufak başladı bugün kötüyüm gecede uyumadım eger bu gece de kötü olursam gelmicem işe. ben mi kurtarıcAM burayı patron halimi görüyor. yaklaşma bana bizde hasta olmayalık diyor ama kalk evine g it demiyor. ya bu patron milletinin gözü aç doymak bilmiyor kızlar. sen nasılsın canım

allah senden alsın inşallah opatrona versin hastalığını oda on beş gece uyuyamasın inşallah

Valla bilmiyorum ama sigaranın ne iyi yanını gördünüz ki herşeye zararı olduğu gibi gebeligin oluşumuna da zararı vardır bence

canım geçmiş olsun bakalım nazara mı geldin ne oldu kız böyle birden bireee

ay bilmem ki kim nazar edecek bana şişkonun tekiyim. evet birden bire oldu gerçi dünde vardı ama azdı. gece ölüyordum. eşimi kovdum yataktan gitti salonda yattı bende camı açtım öyle yattım. ama uyumadım sadece yattım. ayyy ilaç alamayınca ne zor oluyormuş bu hastalıklar. sen nasılsın hala test yapmamamışsın ben senin yerinde olsaydım kesin yapardım. inşallah adet olmazsında. en azından adet olsanda o kadar üzülmüyorsun. önceden tedbirli oluyorsun.

aşk sarhoşum test yapacagım nasip olursa cuma günü zaten üzülmem artık alıştım ve pekte takmıyorum sanırım bende grip olacagım bogazım çok kötü birde burnum tıkandı ayyyyy hasta olmak istemiyorummm

İçtinmi akşam anne ilacından?

içtim canım içmezmiyim. sabah da içecektim ama bugün kan vermem lazımdı. aç karnına gel deiler bende ne olur ne olmaz diye içmedim. kanımda pıhtılaşma varmı diye birde triyotlerim için test yaptırıyorum yarın öglen alıcam sonucunu inşallah birşey çıkmaz. siz ne yaptınız akşam romantik gezinin ardında evde romantik bir oynaşma yaptınız mı?

sonucun iyi çıkar umarım

ferdacım çok geçmiş olsun canım öksürüğünü bian önce geçirmeye bak
sagol canım geçmiyor ne olur yardım et bana ne içeyim ben sabahtan beri ıhlamur içtim portal suyu içtim dün zeynebimin anne tarifinden içtim ama geçmiyor. ne yapıcam ben öyle şiddetli ki öksürük yavruma birşey olucak diye içim gidiyor allah korusun.

kızlar kendinize iyi bakın belki yarın dayanam test yaparım haber veririm yine kızımı almaya gitmem gerek öptüm hepinizi inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz

öksürük için pekmez ve karabiberi ısıt ve öyle iç ama bunu sürekli ya bide bal zencefil ve limonu karıştır onu içemin ol öksürüğe çok iyi geliyo ben kızıma asla ilaç vermem hep bunlarla gçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…