ferdaa hosgeldiin..gecmıs olsun anacım..neden uşutuosunuz boyle..
sagol canım. ya hiç üşütmedim yada hatırlamıyorum. çünkü yanıyorum kaç gündür. dün ufak ufak başladı bugün kötüyüm gecede uyumadım eger bu gece de kötü olursam gelmicem işe. ben mi kurtarıcAM burayı patron halimi görüyor. yaklaşma bana bizde hasta olmayalık diyor ama kalk evine g it demiyor. ya bu patron milletinin gözü aç doymak bilmiyor kızlar. sen nasılsın canım
canım geçmiş olsun bakalım nazara mı geldin ne oldu kız böyle birden bireee
Kızlar ben kaçar yemek yapıcam bay
İçtinmi akşam anne ilacından?
merhaba hanımlar nasılsınız
içtim canım içmezmiyim. sabah da içecektim ama bugün kan vermem lazımdı. aç karnına gel deiler bende ne olur ne olmaz diye içmedim. kanımda pıhtılaşma varmı diye birde triyotlerim için test yaptırıyorum yarın öglen alıcam sonucunu inşallah birşey çıkmaz. siz ne yaptınız akşam romantik gezinin ardında evde romantik bir oynaşma yaptınız mı?
sagol canım geçmiyor ne olur yardım et bana ne içeyim ben sabahtan beri ıhlamur içtim portal suyu içtim dün zeynebimin anne tarifinden içtim ama geçmiyor. ne yapıcam ben öyle şiddetli ki öksürük yavruma birşey olucak diye içim gidiyor allah korusun.ferdacım çok geçmiş olsun canım öksürüğünü bian önce geçirmeye bak
sagol canım geçmiyor ne olur yardım et bana ne içeyim ben sabahtan beri ıhlamur içtim portal suyu içtim dün zeynebimin anne tarifinden içtim ama geçmiyor. ne yapıcam ben öyle şiddetli ki öksürük yavruma birşey olucak diye içim gidiyor allah korusun.
allah senden alsın inşallah opatrona versin hastalığını oda on beş gece uyuyamasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?