Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

biz cuma test yapıyoz okudun muuuuu ( tabi o zmana kadar kırmızıyı yemessem )

bende yarın yapıcam inşallah daha fazla dayanamıcam...

cevap verdim ya kız görmedin demek ki. valla canım bilemicem çıkabilirde çıkmayabilirde. mesela ben bu ay hamile oldugum halde test yaptım ve çıkmamıştı anca günüm geçince çıktı ama bazılarında erkenden çıkabiliyor bilmiyorum yani ya testin kalitesinden yada degerler birden tavan yapıyor demekki

Ferda dün senle konuştuktan sonra eşim ferda kim diye sordu bende Kadınlar kulübünden arkadaşım dedim çok güldü :) Abartmışınız arkadaş bile olmuşsunuz öylemi dedi bende senin bilmediklerini biliyorlar dedim şok oldu:) Kızlar Gene ipleri elime aldım ben :) uyuzluk yapmaya başladım adama görseniz peşimde dolanıyo:)

Ferdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hemen sigarayı bırakıyorsun Duymamış olayım:)

Dr adı ne ücret ne kadar randevu ile mi çalışıyor hormon testi yapıyor mu regl kaçıncı günü gitmek gerekiyor filan

hiç rüya gören var mı bu konuyla ilgili ben bügün rüyam da bi erkek bebek gördüm ama gördüğüm kişnin erkek bebeği yok oo benimmiydi acacba çok güzel bi bebek ti

ben test yapacağım sabahın gecesinde ,rüyamda test yaptım ve pozitif çıktı,iki tane kıpkırmızı çizgi...ve yatarken dua etmiştim Allahım ne olur bebekle ilgili bir rüya göster diye,sabahta testte silik çizgi çıkınca heyecan yaptım,ama akşamına regl oldum.Sanırım test yapacağımın bilinciyle o rüyayı gördüm...

Ya ben regl olursam tekrar dr gidicem de zeynepcim eşimin iş yerinin de merkez hastanesi ile anlaşması var yani ilerde doğum filan yaparsam o hastaneye gidicem zaten şimdide gitmişken oraya gitmek istiyorum hafta sonu çalışıyor sanırım dr sadece bana da uygun hafta sonu hem belki hastanede karşılaşırız çok güzel olur valla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…