Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Zuhalcim istersen dr ara sor ama bence regl olmuyorsundur kız kist gitsin diye beklerken birde hamile kalmayasin o akinti da yerleşme kanaması dış

kızlar doktor 3 ay çocuk yapmayın dedi ama ben düşükten 20 gün sonra çalışmalara benim zorumla başladık... 40 gün oldu hmile kalırsam bir problem çıkarmı acaba...

sende ne var var mı ağrın falan olmasın bende bu ay senden ümitliyim kıssss hadii :13:

Olsun zuhal takma daha iyi hem olda kurtul bu arada saat 3gibi üşümüştüm ateşimi ölçtüm 35.6ya düşmüştü şimdi emin olmak için tekrar ölçtüm 36.7çıktı kızzz anlamadım valla biraz da ağrım var ama

slm kızlar ben yine geldim önce her zaman ki gibi şu donu sallayımsonra nelerden bahsediyosunuz bana anlatın lütfen

Nimet canım korkma hiç birşey olmaz sen içini ferah tut ve hayırlısı için dua et tabi dr dinlesen daha iyi olur ama seni de anlıyorum nasıl sabrediceksin

canm ağrı oluyo zaten aadet sancısı gibi.kırmızılar gelmesin tek.bi açılışı yap arkandan bizz

slm kızlar ben yine geldim önce her zaman ki gibi şu donu sallayımsonra nelerden bahsediyosunuz bana anlatın lütfen

ayyyy dona bakk çok komik yaaa güldürdün beni şu kistli halimleeecanm benim sorunum kist adet günüme daha 5 gün var ama kahverengi akntım var kistten mi aceppp die soruorumm

Inşallah olur canım ama ben yinede kendimi regl olmaya hazırlıyorum hatta ped bile koydum heran olurum diye ama tabiki içimden geçen gelmemesi yinede hayırlısı canım

ayyyy dona bakk çok komik yaaa güldürdün beni şu kistli halimleeecanm benim sorunum kist adet günüme daha 5 gün var ama kahverengi akntım var kistten mi aceppp die soruorumm

kisten olabilir ama hamilelik bekliyorsan bazilarında üstüne adet görme diye bi şey var öyle kahverengi gelir ama kırmızıya dönmez

Inşallah olur canım ama ben yinede kendimi regl olmaya hazırlıyorum hatta ped bile koydum heran olurum diye ama tabiki içimden geçen gelmemesi yinede hayırlısı canım
bende bi şey itiraf edeyim mi reglim yarın ama dayanamadım test aldım negatif tabi sonuc ama umudum var hala dimi

süngercimm bazen adetten önc varsa bile çıkmıyo günün geçtikten sonra belli oluyo gönlünce olsun herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…