Dr adı ne ücret ne kadar randevu ile mi çalışıyor hormon testi yapıyor mu regl kaçıncı günü gitmek gerekiyor filan
Ferda dün senle konuştuktan sonra eşim ferda kim diye sordu bende Kadınlar kulübünden arkadaşım dedim çok güldü :) Abartmışınız arkadaş bile olmuşsunuz öylemi dedi bende senin bilmediklerini biliyorlar dedim şok oldu:) Kızlar Gene ipleri elime aldım ben :) uyuzluk yapmaya başladım adama görseniz peşimde dolanıyo:)
Ya ben regl olursam tekrar dr gidicem de zeynepcim eşimin iş yerinin de merkez hastanesi ile anlaşması var yani ilerde doğum filan yaparsam o hastaneye gidicem zaten şimdide gitmişken oraya gitmek istiyorum hafta sonu çalışıyor sanırım dr sadece bana da uygun hafta sonu hem belki hastanede karşılaşırız çok güzel olur valla canım
Hıım anladım canım iyi ilgileniyor diyorsun yani birde çilingir ay var o hastanede onu da çok met ediyorlar
ya hanımlar yarın belki hastaneye gidebilirim,kan testide ister şimdi dr eee öğlenden sonra giderim çocukları okula bıraktıktan sonra zaten,o saattede aç olmam mümkün deil farketmez dimi aç veya tok.
anam ben harbi unutmuşum gıııııııııııı
Slm rodinia nasılsın canım bu arada senin ismin neydi kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?