Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Dr adı ne ücret ne kadar randevu ile mi çalışıyor hormon testi yapıyor mu regl kaçıncı günü gitmek gerekiyor filan

Canım benim doktorum yalnızca cumartesi ve pazar günleri hastanede oluyor merkez hastanesinde muane ücreti sigortalıya 27 tl. Hormon testine bazen para almıyorlar bazende 40 lira alıyorlar o muayne saatine bağlı sanırım:) Adetinin 2. 3. günü gitmen hormon testi için çok iyi olur. Doktorumun Adı ***** Feran. Gatanın eski doktorlarından çok yaşlı bir adam ama çok iyidir:) Eğer gideceksen idrara sıkışık gitmen gerekiyor. Alttan bakmıyor çünkü:)

sefamız olsun iyi yapıyon çok sıkı tut ipide çok ileri gitmesin. evet maşallah ne güzel dostlugumuz var burda inşallah ömrümüz yettigince görüşürüz burdan. düşünsenize moruk olmuşuz artık çocuk degil gelinlerin kızların dogumunu bekliyoruz onların burdan belirtilerini paylaşıyoruz ay ne matrak olurdu.

Ben ayın 18inde saat 10 da kesin ordayım:) Adetim 15inde olacak olmazsada gebelik testi için adetsemde rutin kontrol için bekliyor. Sen inşallah kırmızıları görmezsin de bebek için kontrole gidersin:)
Ayrıca hastaneyle anlaşmalıysa tahlillerden daha az para alırlar:)

ya hanımlar yarın belki hastaneye gidebilirim,kan testide ister şimdi dr eee öğlenden sonra giderim çocukları okula bıraktıktan sonra zaten,o saattede aç olmam mümkün deil farketmez dimi aç veya tok.
anam ben harbi unutmuşum gıııııııııııı

Yok canım fark etmez diye biliyorum ben hoşgeldin bu arada:)

esraa topiğini yeni gördüm ve yazdım beni de eklemişsin teşekkür ediyrum benim adet günüm 5 i ama az önce açık kahverengi akıntım oldu neden acaba gıııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…