Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sütyenini cikartip yatma bence sarkarlar. yani bana öyle geliyo ben zaten sütyensiz rahat edemem. benimkilerde sistikce sisiyo ne zaman bitecek bu büyüme anlamadim. ama ne kadar krem kullandiysamda yinede catlak oldu gögüslerimde yaa cok üzülüyorum öyle oldu diye. esim birsey olmaz oglumuz icin demez mi diyo ama ya ilerde begenmezse diye düsünüyorum bazen simdi bebek var diye farkli düsünüyosa ya?

ay tatlım sütyenle yat daha rahat edersin ben çıkaramıyorum valla sütyeni çıkarınca daha çok canım acıyor ya git bi labaratuarda yaptır tatlım 1 saatte sonuç çıkar

kızlar bu soğukların gelmesiyle hemen benim gpir başladı o yüzden bende sevmiyorumm kışıııııııı sabahtan beri bi ton ilaç aldın inş. biran önve geçer pazar günü abime kız bakmaya gidecegiz bursaya bu halde iken hiç çekemem

kizlar ya benim 2 gündür sabahlari burnum kaniyo ya. öyle asiri degil ama burnumu temizlemek isteyince hep kanli oluyo. okudum normal yani hamilelikte kan arttigi icin flan filan birseyler yaziyo ama ben yinede merak ettim sadece bende mi ki diye.

ha didem sende bazen böyle karninda birseyler hissediyormusun? sanki böyle nasil desem bagirsaklar calisiyo gibi ama kisacik

bebişin olmasın o sumrucuğum hissdiyom her akşam ben uzan kendini dinle bak gör neler yapıyo içerde kuzun azcıkta sohbet et oooooo

evetttttttt obez ben 2. simiti yiyiyorum afferim bana

kiz ben nerdeyse esim kadar yiyorum. kendimi frenlemesem ondanda cok yicem galiba. cok hosujma gidiyo yemek yemek. doysamda canim istiyo.
kiz didem bi zamanlar bulanti bulanti diye ölüyorduk simdi ben ozamanlari unuttum bile.

şimdi nasıl oldun dünürüm akşam sölüyodun hasta olucam diye

bebişin olmasın o sumrucuğum hissdiyom her akşam ben uzan kendini dinle bak gör neler yapıyo içerde kuzun azcıkta sohbet et oooooo

bencede bebek ama tam emin degildim iste. ben cok oksuyorum konusuyorum bebegimle. simdiden tembihliyorum anneyi üzme uslu bebek ol, annenin yediklerini yede büyü tmm mi diye.

benimde hep öyle olur hava birden bi degissin hemen hasta olurum. simdi biraz burnum tikali insallah bu kadarla kalir. aman dikkat et canim.

kizlar sizinki yine iyi yani kaynanam benim sonuclari 15dakikada aldi geldi. ama o hastanede calisiyo diye öyle yapabildi. biz burda bazen 1 hafta bekliyoruz

bencede bebek ama tam emin degildim iste. ben cok oksuyorum konusuyorum bebegimle. simdiden tembihliyorum anneyi üzme uslu bebek ol, annenin yediklerini yede büyü tmm mi diye.

canım valla ben bile şimdiden tuhaf şeyler hissediyorum geceleri
uykudan uyanıyorum o heyecanla helede geceleri meyveli süt içersem
şekerli ya o zaman çok fazla hareket ediyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…