delümüsün yaaaaaaaaaa buz gibi hava kat kat giyecek of allahım
evet cnm kan testi yaptırıcam bugün.sonucuda yarın çıkar dedi,inş iyi çıkar sonuç.
gece sütyenimi çıkartıp yattım çok acıyo göğüslerim hele uçlarıııııı ve şişler.
evet cnm kan testi yaptırıcam bugün.sonucuda yarın çıkar dedi,inş iyi çıkar sonuç.
gece sütyenimi çıkartıp yattım çok acıyo göğüslerim hele uçlarıııııı ve şişler.
kızlar kahvaltıya geçiyorum ben a.e.olun.
ay tatlım sütyenle yat daha rahat edersin ben çıkaramıyorum valla sütyeni çıkarınca daha çok canım acıyor ya git bi labaratuarda yaptır tatlım 1 saatte sonuç çıkar
kizlar ya benim 2 gündür sabahlari burnum kaniyo ya. öyle asiri degil ama burnumu temizlemek isteyince hep kanli oluyo. okudum normal yani hamilelikte kan arttigi icin flan filan birseyler yaziyo ama ben yinede merak ettim sadece bende mi ki diye.
ha didem sende bazen böyle karninda birseyler hissediyormusun? sanki böyle nasil desem bagirsaklar calisiyo gibi ama kisacik
evetttttttt obez ben 2. simiti yiyiyorum afferim bana
yok tatlım ya aradım az önce yarın çıkar sonuç dediler.
kızlar bu soğukların gelmesiyle hemen benim gpir başladı o yüzden bende sevmiyorumm kışıııııııı sabahtan beri bi ton ilaç aldın inş. biran önve geçer pazar günü abime kız bakmaya gidecegiz bursaya bu halde iken hiç çekemem
allah allah o nasıl iş ya devlet hastanesimi bu
bebişin olmasın o sumrucuğum hissdiyom her akşam ben uzan kendini dinle bak gör neler yapıyo içerde kuzun azcıkta sohbet et oooooo
allah allah o nasıl iş ya devlet hastanesimi bu
yok tatlım özel.
kızlar bu soğukların gelmesiyle hemen benim gpir başladı o yüzden bende sevmiyorumm kışıııııııı sabahtan beri bi ton ilaç aldın inş. biran önve geçer pazar günü abime kız bakmaya gidecegiz bursaya bu halde iken hiç çekemem
bencede bebek ama tam emin degildim iste. ben cok oksuyorum konusuyorum bebegimle. simdiden tembihliyorum anneyi üzme uslu bebek ol, annenin yediklerini yede büyü tmm mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?