Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydınlar kızlar ben geldimmmmmmmmm sizi çok özledim
naber nasılsınız
yeni haberler varmııııı

kızlar size gece gördügüm rüyamı anlatayım ben hamile falan degildim ama kucagım abi tane bebek verdiler annem falan var yanımda bak diyo ne tatlı allahımmm o kadar tatlıydıki anlatamam böyle mavi bi kundaga sarmışlarrr bana verdiler bende biberonla ona süt verdimm daha içemiyordu agzından hemen kaçıyordu bende ucunu elimle tutup ağzına veriyordum biberonu birde düşünüyordum mallahım ben hamile degildim ama nasıl oldu bu çocuk kimin diyordum sonra uyandımmm.

ya ben bazen diyorumki vaybeee büyümüsümde bebegim oluyo :) dün esimde diyo bak bi biz evde 4 kisiydik. sen geldin 5 olduk simdi birde bebegimiz olacak 6 kisi olacak sadece bizim aile diyo. yani annesi babasi kardesi ve biz. neslimiz büyüyo demi diyo :)

günaydın tatlımmmmmmmmmmmmm bizde seni çok özledik haberler var melis ve funda hamile sen nasılsın

ay inanmıyorum süper ya çok sevindim
benimde adetim düzene girmeye başlıyor sanırım
3 gün önce adet oldum bu sefer 39 günde oldum inşallah iyice oturur
ovulasyon testlerinden alıp deneyeyim diyorum yumurtlama günlerimi tesbit etmek için

hayrolsun tatlım ya ne kadar güzel bi rüya gül olsa ne güzel yorumlardı

ayyyy annesini babasını katmasa olmuyomu benimki 3 kişi olcaz dşye seviniyo

ben ilk rüyamda 7iz görmüstüm 6si kiz biri oglandi. en sonrüyamdada oglan gördüm yataginda agliyordu falan. ve oglanmis iste. anneler görüyo ya

harika ya tatlım inşallah tamamen düzene girer bencede al sen ovulasyon testlerinden bu ay bi deneme yap neden gelmiyosun hiç çokmu yoğun işlerin

hosgeldin mehtap. afr canim hayir olsun de. belki üstüne görmüssündür olamaz mi?

valla bilmiyorum ki bakalım çabuk biterse test yaparım dün akşam gittim ecz. tets falan aldımdı kızlarla cuma test yapacaktıkya gerek kalmadı benim yapmama dün rüyamdan sonra nerdeyse aglayacaktımmmmmmm

dünürcüm çoooooooookkkk kötüyüm ya agzım burnum birbirine girdi valla birde kırmızı kart var tabi ikisi birden hiç çekilmiyooooo

regl oldunmu canımmm ah ya kıyamam grip çok kötü benim kocada aksırıp tıksırıyodu dün yatağı ayırdık hemen bana bulaşmasın diye inşallah bulaştırmaz

ayyyy annesini babasını katmasa olmuyomu benimki 3 kişi olcaz dşye seviniyo

yoooook olmaaaaaz. benim kaynanam harbi catlak ya. ilk bebegimiz bu. oglan oldugunu duyunca nasil seviniyo neymis kiz olsada fark etmezde ama oglan daha iyi oldu oglum orda yanliz kalmaz diyo. Alla allaaaa. sanki kizimiz varda oglu tek. böyle seyler deyince boguveresim geliyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…