lütfen yanlş anlama ben testine bakmadan önce koydum o gülücüğü. şimdiye kadar inan 10 tane idrar testi yapmışımdır, gizli saklı ne eşime ne anneme söyleyebildim, çünkü tepkilerini almaktan korktum.bazılarında testi yaptıktan sonra ağlama krizlerine girince eşime söledim. o yüzden moralimizi bozmayalım . bu ay korunmadan 6. ayım olucak.
Tabi canım sen ıstanbulun neresindesin canım
ateş ısısı takip eden bayanlar nette hazır çizelge varmı bakıp buldunuzmu hiç
evet canım doğru biliyorsun dil altından, makattan veya vajinadan koltuk altı doğru değeri göstermiyornette çizelge var mı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla (yanlış biliyorsam düzeltin arkadaşlar) adet gününden itibaren her gün ateşini sabah yataktan kalkmadan ölçüp bir yere not edeceksin ve derecede küçük bir yükselme gördüğün gün yumurtlama gününde olduğunu gösteriyor. eğer o yükselen değer ondan sonraki günlerde de aynı kalırsa gebelik oluşmaya çalışıyor veya oluşmuş demek.
Selam kızlar nasılsınız yeni hamilelerimiz var mı?Evhandan haberi olan var mı ben girdiğimde hiç denk gelmiyoruzda ?
Bende hiç göremedim evhanı başka birşeyi yoktur inşaallah.Boyayıda sorma çok yorulduk yarım kaldı boya bittide alınca yapıcaz,zor oldu kapatmak ama güzel oldu salonu biraz beğenmedim slikonluydu salonunki güzel kapatmadı plastik daha iyi kapattı.Sen boyamızı kendimiz yaptık dedinde cesaretlendim yoksa kalkışmazdım.
Ateş ölçmeyi bende yapmak istiyorum ama eşim hala derece alıcak hatırlat diyor kaç kere hatırlattım onunda işleri yoğun unutuyor.Ama eşim bazen senin bugün ateşin çok yanıyorsun kesin yumurtluyorsun gel bakıyım yanıma diyorkaydirigubbakcemile3
ne güzel işte sevindim bak yapa bildiyseniz güzel olduysa ne gerek var başkasına okadar para vercektiniz yorulmadan olmaz tabi
zaten bizim kocişler yakında doktor kesilecek başımıza kaydirigubbakcemile3
canım ben ölçmeye başladımda ayın 20. beri fakat çok inişli çıkışlı burda kızlardan birine yazmıştım şaşırdı neyse cuma günü tekrar doktora gideceğim aradım dün adet olamadım dedim gel hemen bakalım dedi
Evet canım paramız cebimize kaldı 250 tl istiyolardı,bu sıcaklarda ateş ölçmek bana pek mantıklı gelmiyor aslında,sen olmadın mı regli?
Ay ne yapsın adamlar yumurtlamaydı döllenmeydi sürekli bunları anlatıyorum uzman oldu o da,bu kadar bilgi de iyi değil aslında insan ona odaklanıyor,ilişkiden sonra sırt üstü yatmak gerekiyorya artık öyle yapmıyorum sağıma dönüyorum benim rahim sağa dönükmüşya eşim hemen niye yan döndün düz yatsana diyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?