Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım olsun kafana takma fazla ben de şimdiye kadar 4 tane test yaptım ama anneme hiç söylemedim söylemem de kesin sonuç çıkıp kalp sesini duyana kadar benim annem sert olduğu için herşeyi konuşamam onunla

kızlar selam nereye kayboldunuz hepiniz esracım bende seninle aynı durumdayım benmde 6 gün falan var ama hemen idrar testi yapmak istiyorum daha önce bi çok defa yaptığım içinde korkuyorum açıkçası beklicez elimiz mahkkum sende kafanı bozma idrarda çıkması için daha çok erken hayırlısı olsun inşallah nisan anneleri olarakta toplanırız kızlar:)bu arada kocaelinin neresinden bende kocaeli gebze

ateş ısısı takip eden bayanlar nette hazır çizelge varmı bakıp buldunuzmu hiç

nette çizelge var mı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla (yanlış biliyorsam düzeltin arkadaşlar) adet gününden itibaren her gün ateşini sabah yataktan kalkmadan ölçüp bir yere not edeceksin ve derecede küçük bir yükselme gördüğün gün yumurtlama gününde olduğunu gösteriyor. eğer o yükselen değer ondan sonraki günlerde de aynı kalırsa gebelik oluşmaya çalışıyor veya oluşmuş demek.

Selam kızlar nasılsınız yeni hamilelerimiz var mı?Evhandan haberi olan var mı ben girdiğimde hiç denk gelmiyoruzda ?

evet canım doğru biliyorsun dil altından, makattan veya vajinadan koltuk altı doğru değeri göstermiyor
ama malesef benim ateşimde düzensiz çok inişli çıkışlı
yabancı net sayfalarında buldum çizelge

Selam kızlar nasılsınız yeni hamilelerimiz var mı?Evhandan haberi olan var mı ben girdiğimde hiç denk gelmiyoruzda ?

hoşgeldin canım naber nasıl gidiyor badananız nasıl oldu zorlanmadınız inşallah

Bende hiç göremedim evhanı başka birşeyi yoktur inşaallah.Boyayıda sorma çok yorulduk yarım kaldı boya bittide alınca yapıcaz,zor oldu kapatmak ama güzel oldu salonu biraz beğenmedim slikonluydu salonunki güzel kapatmadı plastik daha iyi kapattı.Sen boyamızı kendimiz yaptık dedinde cesaretlendim yoksa kalkışmazdım.

Ateş ölçmeyi bende yapmak istiyorum ama eşim hala derece alıcak hatırlat diyor kaç kere hatırlattım onunda işleri yoğun unutuyor.Ama eşim bazen senin bugün ateşin çok yanıyorsun kesin yumurtluyorsun gel bakıyım yanıma diyorkaydirigubbakcemile3

ne güzel işte sevindim bak yapa bildiyseniz güzel olduysa ne gerek var başkasına okadar para vercektiniz yorulmadan olmaz tabi
zaten bizim kocişler yakında doktor kesilecek başımıza kaydirigubbakcemile3
canım ben ölçmeye başladımda ayın 20. beri fakat çok inişli çıkışlı burda kızlardan birine yazmıştım şaşırdı neyse cuma günü tekrar doktora gideceğim aradım dün adet olamadım dedim gel hemen bakalım dedi

Evet canım paramız cebimize kaldı 250 tl istiyolardı,bu sıcaklarda ateş ölçmek bana pek mantıklı gelmiyor aslında,sen olmadın mı regli?

Ay ne yapsın adamlar yumurtlamaydı döllenmeydi sürekli bunları anlatıyorum uzman oldu o da,bu kadar bilgi de iyi değil aslında insan ona odaklanıyor,ilişkiden sonra sırt üstü yatmak gerekiyorya artık öyle yapmıyorum sağıma dönüyorum benim rahim sağa dönükmüşya eşim hemen niye yan döndün düz yatsana diyorkaydirigubbakcemile3

Evet canım paramız cebimize kaldı 250 tl istiyolardı,bu sıcaklarda ateş ölçmek bana pek mantıklı gelmiyor aslında,sen olmadın mı regli?

ay yok canım ya hala olamadım kafayı yicem deminden beri çizelge yapıyorum bitirdim şimdi bugün tam son adet tarihimden itibaren 72. günüm :1shok:
eşlerimiz haklı aslında benimkide öyle diyor olacağı varsa olur sen delisin bunlarla uğraşıyorsun diyor ama ben öyle abartmıyorum sırt üstü yatmak falan gerekmiyorki sonuçta sperm dediğimiz şey çok hızlı ve ayrıca kadındaki yumurta spermleri kendine çekiyor ben sadece 5dk yatıyorum ama onu öyle yada böyle yapmak sağlıklı yani bebiş istemesende yerimseniben

kızlar ben birazdan çıkmak zorundayım ay ne olur efnana denk gelirseniz benden çok selam söyleyin hayırlı yolculuklar dileyin bugün göremedim kendisine çok çok dikkat etsin

Bende çıkıcam canım eşim gelir birazdan iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…