Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay sen bi de beni haftasonu görcektin allahh en ufak bişey gözlerim doluyor ağlamaya başlıyorum
eşim adamcığaz ne yapacağını şaşırdı yine mi ağlıyon sen neyin var deyip durdu acayip duygusaldım

yaa ciğerim benim yaa sende benim gibisin demek
ne kötü bi durum yaa niye böyle oldu anlamadım ki
iki gün öncesine kadar hep olacak diyordum iki gündür ya olmazsa diyorum çok sıkkın canım bu yüzden

hiç moral bozmamak lazım yaa.hani bizim ilk ayımız ya ben ondan biraz sakinleştirmeye calısıyorum kendimi.o ilk zamanlar o kadar kaptırmıstım ki kendimi sürekli basdonmeleri miğde bulantıları.dur dedim kendime kaptırma kendini diye telkin ediyordum kendimi.şimdi iki gündür değişti işte ruh halim.belkide inandırdım kendi kendimi cok kaptırmamaya anlamadım.
hem sende en azından bı kere tatmıssın hamileliği olabileceğini biliyorsun o yüzden hayırlısı olsun diyelim..

Kızlar bende aynı sizin gibiyim bir iki gün önce kaşık batmalarim çok fazlaydı şimdi o kadar değil olmuçak diye çok kötü oluyorum düşünmekten bir yandanda bu ay bu kadar çalışmaya vardır diyorum bilmiyorum ya çoook karışık duygular

Henüz erken ama midem şuan çok kötü oldu iki gündür burnuna çürümüş soğan kokusu geliyor dün annemlerde de aynısı oldu

ama öyle bi yazmışsın ki arkası yarın programı gibikaydirigubbakcemile3 sayfayı f5 yapıp durdum .canımm herşeyden önce moralini yüksek tut nolur. olsa da olmasa da üzülmek yok.son deneme değil daha zamanımız var.öpüyorum seni

Olsun ya daha erken ayıptır söylemesi idrar rengi aşırı koyulaşmiş turuncu olmuş buda iyiye işaret bence daha 5 günüm var ben dayanamadım yaptım

lütfen yanlş anlama ben testine bakmadan önce koydum o gülücüğü. şimdiye kadar inan 10 tane idrar testi yapmışımdır, gizli saklı ne eşime ne anneme söyleyebildim, çünkü tepkilerini almaktan korktum.bazılarında testi yaptıktan sonra ağlama krizlerine girince eşime söledim. o yüzden moralimizi bozmayalım . bu ay korunmadan 6. ayım olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…