yok yok bırakmam işimiz var nereye gidiyor yaa
tşk ederim kızlar iyidir ne olsun sabah yine babamla atıştık biraz merdivenin lambası bozukmuş sökün götüreyim göstereyim dedi vay efendim sökerken niye dibindeki kabloyu penseyle kesmişiz bıktım vallaha artık zaten adet olamadığımdan (bugün 73. günüm) stresteyim kızdım bağırdım para verdim eline yenisini al sen almassan ben alırım bi lamba için laf ediyorsun dedim çıktım işe geldim artık düşünmeye başladım başka ev bulursam çıkarım al evini başına çal diyecem
ya kızlar sabahtan beri çok moralim bozuk 4 gün var adetime erken gebelik testi yaptım yine negatif bu ayda tutturamadık eşim sağolsun destek oluyor ama rüyalarıma giriyor bu hamile kalamamak:çok üzgünüm:
evet yarına randevum var zaten vallaha doktora gitmektende usandım artık hepmi beni bulur herşey offftatlım üzme kendini herşey yoluna girer bence sen en kısa zamanda tekrar kadın doğumcuya görün canım ev konusunda gelince her şeyin hayırlısı olsun canımm
üzülme canım olur elbet zamanı gelince hem daha 4 günün varmış şimdiden stress yapmaya kızlar sabahtan beri çok moralim bozuk 4 gün var adetime erken gebelik testi yaptım yine negatif bu ayda tutturamadık eşim sağolsun destek oluyor ama rüyalarıma giriyor bu hamile kalamamak:çok üzgünüm:
Kızlar benim adetime daha 10 gün var ama belim çok agrıyor hiç yemek yiyemiyorum midem çok kötü hep uykum var ne kadar uyusamda yetmiyor acaba bu ay hamile kalmış olabilirmiyim.allahım inş. Bu ay olur
[ı]inşallah tutmuştur canım güzel haberlerini alırız inşallah bu ay[/ı]
Birde size birşey sorayım korunmasız 5. Ayımız ama hala olmadı hiç doktora da gitmedim ama genel bi kontrol için gitmem gerekir mi sizce bu konuları çok fazla bilmiyorumda
Birde size birşey sorayım korunmasız 5. Ayımız ama hala olmadı hiç doktora da gitmedim ama genel bi kontrol için gitmem gerekir mi sizce bu konuları çok fazla bilmiyorumda
slm kıslarrr benim acil kilo vermem lazımmmm eşimle pazarlık yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?