Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tşk ederim kızlar iyidir ne olsun sabah yine babamla atıştık biraz merdivenin lambası bozukmuş sökün götüreyim göstereyim dedi vay efendim sökerken niye dibindeki kabloyu penseyle kesmişiz bıktım vallaha artık zaten adet olamadığımdan (bugün 73. günüm) stresteyim kızdım bağırdım para verdim eline yenisini al sen almassan ben alırım bi lamba için laf ediyorsun dedim çıktım işe geldim artık düşünmeye başladım başka ev bulursam çıkarım al evini başına çal diyecem

tatlım üzme kendini herşey yoluna girer bence sen en kısa zamanda tekrar kadın doğumcuya görün canım ev konusunda gelince her şeyin hayırlısı olsun canımm

ya kızlar sabahtan beri çok moralim bozuk 4 gün var adetime erken gebelik testi yaptım yine negatif bu ayda tutturamadık eşim sağolsun destek oluyor ama rüyalarıma giriyor bu hamile kalamamak:çok üzgünüm:

ya kızlar sabahtan beri çok moralim bozuk 4 gün var adetime erken gebelik testi yaptım yine negatif bu ayda tutturamadık eşim sağolsun destek oluyor ama rüyalarıma giriyor bu hamile kalamamak:çok üzgünüm:

tatlım üzme kendini geç döllenme falan vardır adetin geçsin bakalımmm canımcımm

Kızlar benim adetime daha 10 gün var ama belim çok agrıyor hiç yemek yiyemiyorum midem çok kötü hep uykum var ne kadar uyusamda yetmiyor acaba bu ay hamile kalmış olabilirmiyim.allahım inş. Bu ay olur

tatlım üzme kendini herşey yoluna girer bence sen en kısa zamanda tekrar kadın doğumcuya görün canım ev konusunda gelince her şeyin hayırlısı olsun canımm
evet yarına randevum var zaten vallaha doktora gitmektende usandım artık hepmi beni bulur herşey offf
üzülme canım olur elbet zamanı gelince hem daha 4 günün varmış şimdiden stress yapma

Kızlar benim adetime daha 10 gün var ama belim çok agrıyor hiç yemek yiyemiyorum midem çok kötü hep uykum var ne kadar uyusamda yetmiyor acaba bu ay hamile kalmış olabilirmiyim.allahım inş. Bu ay olur

inşallah tutmuştur canım güzel haberlerini alırız inşallah bu ay

mehtapcım üzülme lütfen yaa inş. yarın doktorun da iyi şeyler söyler inş.
yoncacım senin daha 4 günün varmış hele bi bekle bakalım hayırlısı olur inş.

geçen ay erken gebelik testi yapmıştım negatifdi adet oldum sonra bu ay yine negatif hiç umudum yok
yinede sağolun destekleriniz için umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı daha zor oluyor

Birde size birşey sorayım korunmasız 5. Ayımız ama hala olmadı hiç doktora da gitmedim ama genel bi kontrol için gitmem gerekir mi sizce bu konuları çok fazla bilmiyorumda

Birde size birşey sorayım korunmasız 5. Ayımız ama hala olmadı hiç doktora da gitmedim ama genel bi kontrol için gitmem gerekir mi sizce bu konuları çok fazla bilmiyorumda

yaş kaç canım bilmiyorum ama git bence ve 5 ay deme çocuk istiyorsan 8 aydır korunmuyoruz demelisin ilk 6 aydan öncesini bekletirler çünkü

canım benc emuhakkak git bi rutin kontrol için en azından zarar gelmezki allah korusun belki kist falan vardır yada hormonel bi sorun vardır hiç bişe olmasada ben her 6 ayda bir giderim smear aldırırım rutin kontrol için
bana mesela doktorum 1 yıl beklemeye gerek yok eğer 6-7 aya kadar bişe olmazsa eşinle birlikte gel bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…