Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gerçi ben sprailimi çıkarttıralı 6 ay oldu serphene yerine bu ay klomen kullanıcam bide öyle deneyim

yoncacım bende bu ay folbiol ve klomen kullandım şuanda 3 tane yumurtam var ve boyutları da çok iyi doktorum döllenme olacak gibi dedi ama yine de şansa bırakmayalım çatlatma iğnesi tutunmasını sağlar dedi benim daha önce düşüğüm oldu ya bi daha olasın diye bence sende bi dr git bakalım hele

vallaha benimde karnım kat yapmış oturunca taşıyor kaydirigubbakcemile3 herkes d.k. hapına başlayınca kilo alır ben bırakınca kilo aldım

canım yaklaşık 15 kilo vermem lazımmm inat ettim verecem
çok hoş bir yüzük beğenmiştim onu alacak eğer verirsem

valla canım önce sağlığım için pek fazla yemesemde kilo alıyorum birde kemiklerimin maşaallahı var yanii

canımcığım araştırdığım kadarıyla iğne çok etkili oluyor ama benim bütün tetkiklerim normal çıkıyor doktor ilaç bile vermek istememişti ilk ay hamile kalırsın dedi 3.aya girdim bişey yok

yaş kaç canım bilmiyorum ama git bence ve 5 ay deme çocuk istiyorsan 8 aydır korunmuyoruz demelisin ilk 6 aydan öncesini bekletirler çünkü

yaşın 25 ve 1 yıllık evliyim o zaman 2 ay daha bekleyelim olmassa o zaman eşimle birlikte gidelim

Kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım yemek molası yemekten sonra görüşürüz

ya kızlar ben üniveristedeyken 42 bedendim yusyuvarlak bişeydim açıkcası
okuldan sonra da iş bulamayınca 3 yıl evde oturdum kilolar olduğu gibi kaldı
sonra işe bi başladım kendiliğinden bi zayıfladım anlatamam size en son 48 kiloya düşmüştüm 36 beden oldum annem çok kızdı yeter artık kendine gel diyordu ama elimde olmadan zayıflıyordum
sonra 50 kilo oldum bi süre şimdide 54 kiloyum ama şunu söylim önceleri çok takardım kafaya diyet yapardım ugraşırdım gitmezdi kilolar kafaya takmayınca kendiliğinden gidiyormuş

yoncacım walla bende de bi problem yok sadece pko var
benim doktor daha önce tüp bebek merkezinde çalışmış diye güveniyorum ve verdiği ilaçları kullanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…