Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hu hu kızlar ben geldim şekerler hepinize günaydın biraz geç oldu ama anca girbildim nasılsınız bakalım

canım uyumadım yaa 2 gündür diyetisyen peşinde koşturuyorum sabahın köründe kalkıyorum en sonunda bugün başka bir diyetisyene gittim o verdi diyet bugün itibariyle diyete başladım canım ama öyle bir liste verdiki hiç aç kalmıyorsun çok güzel 15 gündebir kontrollerim olucak bakalım hedef 60 kilo yani 15 kilo vericem inşallah

canım bende başladım diyete valla karar verdim kilo verecem nasıl bir diyet uyguladı sana canım

kızlar cıkıyorum ben.diğer kızlarada slm söyleyin benden......yeğenimi özledim oraya gidicem öptüm hepinizi

kızlar size bir şey sormak istiyorum kafam karıştı çok dün internetten araştırıyordum gebelik ne zman belli olur falan diye bi sitede okudum gebelik en erken şüpeli ilişkiden 15 gün sonra kanda belli olur diyor ama 15 günden sonra değerler artmaya başlar kimi zaman 15 gün erkendir çıkmayabilir yazıyordu kafam karıştı çok benim ilişkiden 15. gün dündü dünde adet günümdü ama adet olmadım kandada birşey çıkmadı acaba dedim benimde daha erken miydi erken mi yaptırdım bugünde adet olmadım ve ne kasık ağrısı ne karın ağrısı hiç birşey yok lütfen bir şey yazın kafam karıştı yaaaaaaaaa

hu hu kızlar ben geldim şekerler hepinize günaydın biraz geç oldu ama anca girbildim nasılsınız bakalım

selam canım hoşgeldin hadi bakalım o zaman sana kolay gelsin diyet yapmada inşallah istediğin gibi zayıflarsın güzel güzel yeni kıyafetler alırsın
slmmm kzlarrrr nasılsınız görüşmeyeli
iyiyim canım sen nasılsın giremiyorum pek topik'e....yeğenim oldu ya onunla ilgileniyorum...evde pek olmuyorum oyuzden takılamıyorum buraya
Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın

ya ümitlendirmek istemem ama acaba geç döllenme ola bilirmi gerçe sen kıskardeşinin orada baktırmıştın demi yumurtaların çatlamıştı ozaman
neyse sıkma canını olmazsa doktora gidersin bi hormon testi yaptırırsın
benimde bugün 73. günüm yarın doktordan randevu aldım bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…