yoncacım walla bende de bi problem yok sadece pko var
benim doktor daha önce tüp bebek merkezinde çalışmış diye güveniyorum ve verdiği ilaçları kullanıyorum canım
canım uyumadım yaa 2 gündür diyetisyen peşinde koşturuyorum sabahın köründe kalkıyorum en sonunda bugün başka bir diyetisyene gittim o verdi diyet bugün itibariyle diyete başladım canım ama öyle bir liste verdiki hiç aç kalmıyorsun çok güzel 15 gündebir kontrollerim olucak bakalım hedef 60 kilo yani 15 kilo vericem inşallah
slm uşakcım biz iyiyiz canım sen nasılsın
hu hu kızlar ben geldim şekerler hepinize günaydın biraz geç oldu ama anca girbildim nasılsınız bakalım
selam canım hoşgeldin hadi bakalım o zaman sana kolay gelsin diyet yapmada inşallah istediğin gibi zayıflarsın güzel güzel yeni kıyafetler alırsıncanım uyumadım yaa 2 gündür diyetisyen peşinde koşturuyorum sabahın köründe kalkıyorum en sonunda bugün başka bir diyetisyene gittim o verdi diyet bugün itibariyle diyete başladım canım ama öyle bir liste verdiki hiç aç kalmıyorsun çok güzel 15 gündebir kontrollerim olucak bakalım hedef 60 kilo yani 15 kilo vericem inşallah
slmmm kzlarrrr nasılsınız görüşmeyeli
Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydıniyiyim canım sen nasılsın giremiyorum pek topik'e....yeğenim oldu ya onunla ilgileniyorum...evde pek olmuyorum oyuzden takılamıyorum buraya
kızlar size bir şey sormak istiyorum kafam karıştı çok dün internetten araştırıyordum gebelik ne zman belli olur falan diye bi sitede okudum gebelik en erken şüpeli ilişkiden 15 gün sonra kanda belli olur diyor ama 15 günden sonra değerler artmaya başlar kimi zaman 15 gün erkendir çıkmayabilir yazıyordu kafam karıştı çok benim ilişkiden 15. gün dündü dünde adet günümdü ama adet olmadım kandada birşey çıkmadı acaba dedim benimde daha erken miydi erken mi yaptırdım bugünde adet olmadım ve ne kasık ağrısı ne karın ağrısı hiç birşey yok lütfen bir şey yazın kafam karıştı yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?