Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım işte neler önerdi spor verdi mi yanında neler yiyecen ne kadarlık yiyecen falan filan işte canımcım

canım mutlaka yürüyüş yap her gün 45 dk dedi bende çıkamam dedim evde benim bisiklet var ona binsem olur mu dedim olur dedi 30 dk bisiklet binicem günde 4 porsiyon meyve var ara öğünlerde günde 9 ince dilim ekmek var normal ekmek kepekli falan değil hamur işi kızartma tatlı şeker kesinlikle yok çikolata abur cubur yasak ama tuz verdi şeker yok yarım kilo sebze yemeğini 1 çorba kaşığı yağla pişiriceksin kahvaltıda peynirle yumurtayı birlikte yemiceksin ya peynir ya yumurta ama haftada 2 kez yumurta yiyebilirsin yani daha çok var sen sor istersen merak ettiğin birşeyi ben söyliyim

mehtap sen hala olmadın mı kııııııııııızzz ben seni adet oldun sanıyordum çok fazla olmuş neden acaba iyi yapmışsın doktordan gelince haber verirsin canım merak ettim şimdi

aaay bakalım bugün 1 gün gecikmiş oluyor beklicem 10 gün falan gecikirse ozaman yaptırıcam artık yani adet olmadan içim rahat etmicek

mehtapcım nasıl 2 ayı geçkin hastalanmıyosun sorun nedir piko falanmı bide özel olacak ama nasıl babanla yaşıyorsun

saol canım yhaa benimde spora başlamam lazım iyice üşengeç oldum ben yhaaeyvahedigeldismile neyse bu günden itibaren yürüyüşe devam

kızlar haberlerde duydunuz mu şu kırmızı biber hapı var ya zayıflamak için ondan kullanan bir kadın ölmüş 23 yaşında bağırsakları iflas etmiş herhalde aaayyy bide ben daha 2 gün önce baktım burda reklamı vardı acaba alsammı diye hatta boy kilo oranına ordan bakmıştım 20 kilo fazlam var çıkmıştı onun içinde 3 kutu hap öneriyordu amanın iyiki almamışım dün gece haberlerinde görünce şok oldum sağlık bakanlığı toplattırmış zaten ama şuan piyasada olan 9 hapın içinde daha varmış o maddeden onlar satılıyormuş kızlar aman desem sakın kullanmayın zayıflama ilacı

canım duydum ve çok üzüldüm bende düşünüyordum ama eczacım önermemişti sporla verebilecek kilon var ve gençsin rahat verirsin bu ilaçlara fazla güvenme demişti ayyy iyiki sözünü dinlemişim diyorumm

ceylincim bencede yürüyüş çok faydalı aslında rejim için değil sağlık için yürümeli ama benim kociş beni bırakmıyor ki yalnız yürüyüşe eee kimsede benimle gelmiyor görümceemler falan zor geliyor çıkamıyorum o yüzden yürüyüşe keşke çıkabilsem sen çıkabiliyorsan hiç ihmal etme bence üşengeçlikte yapma lmaz:

canım eşim tek başıma banada izin vermez ama arkadaşın eşi ile birlikte çıkıyoruz ve yanımızda annemiz gibi gördüğümüzz teyzemiz var onun rahatlığıyla gidiyorum valla yok üşengeçlik falan

mehtap sen hala olmadın mı kııııııııııızzz ben seni adet oldun sanıyordum çok fazla olmuş neden acaba iyi yapmışsın doktordan gelince haber verirsin canım merak ettim şimdi

mehtapcım nasıl 2 ayı geçkin hastalanmıyosun sorun nedir piko falanmı bide özel olacak ama nasıl babanla yaşıyorsun

ya sormay pelinciğim bi gün kahve akıntı gelmişti adet sandım ama geçti sinir oldum vallaha geçen gün doktorumu aradım hemen randevu almayayım önce bi sorayım dedim ama kadın duyunca şok oldu hemen gel dedi yarın gidecem iyice sorup araştırmam lazım ama neyim olduğunu

yoncacığım benim durum çok tuhaf ve ilginç uzun yıllar d.k. hapı kullandım (yasmin) mayısın 25de adet oldum çocuk istediğimiz içinde bıraktım tekrar kullanmadım haziran 25te kan testi negatif çıkınca doktoruma gittim haziran 28 te ultrasonda baktı bişe yok dedi kist yok rahim temiz overler normal bir haftaya olursun dedi olmazsam farlutal vardi kullan dedi bende biraz daha bekledim geç döllenmedir diye falan ama yok testler hep negatifti temmuzun 15de farlutal bitti ama bende tık yok hala adet olamadım çoğu günler olacakmışım gibi sancı oluyor ama bişe gelmiyor hadi desem o arada hamile kaldım mümkün değil hiç belirti yok ateş ölçümüne başladım oda çok dengesiz bi tuhaf yani bende anlamadım neyim var adet olsaydım hormon testi yaptırcaktım bakalım yarın ne diyecek doktorum
biraz nette araştırdım muhtemelen hiç yumurtlama olmadı bende o yüzdende adet olmadım şimdi merak ediyorum bu hep böylemi olacak yani bende hiç birzaman yumurta oluşmazsa bu kısırlık anlamına geliyor herhalde menopozdada bu durum oluyor offf bilmiyorum ya şaşırdım bende

kıslar mağlum akşam spora gideceğim o yüzden ben gideyimde akşam yemeğini hazırlayayım canlarımm çok öpüyorum işim bitince yine sizlerleyimm

ay vallaha yanında olsam ben her gün çıkardım seninle yürüyüşe bayılırım benlede yok hiç gelen kocişe yalvarıyorum iki üç adım atıyor sahilde yeter diyor sinir oluyorum
ama benimki bana çık kendin yürü göbeğin benle bağlı değilki diyor tek başınada sıkılıyor insan zevk vermiyor malesef alsanaalsanasmile

aaay mehtap olsanda yürüsek beraber senin yine bir ikim adımda olsa geliyormuş eşin benim ki hiç gelmiyor işim olmaz diyor tabi göbek ondan önce gidiyor ama kaydirigubbakcemile3

kızlar buraya takılmaktan hiç ders çalışamadım doğru düzgün yaaaa şimdi test çözmeye başlicam geç cvp yazarsam kusura bakmayın ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…