canım işte neler önerdi spor verdi mi yanında neler yiyecen ne kadarlık yiyecen falan filan işte canımcım
ya ümitlendirmek istemem ama acaba geç döllenme ola bilirmi gerçe sen kıskardeşinin orada baktırmıştın demi yumurtaların çatlamıştı ozaman
neyse sıkma canını olmazsa doktora gidersin bi hormon testi yaptırırsın
benimde bugün 73. günüm yarın doktordan randevu aldım bakalım ne diyecek
canım mutlaka yürüyüş yap her gün 45 dk dedi bende çıkamam dedim evde benim bisiklet var ona binsem olur mu dedim olur dedi 30 dk bisiklet binicem günde 4 porsiyon meyve var ara öğünlerde günde 9 ince dilim ekmek var normal ekmek kepekli falan değil hamur işi kızartma tatlı şeker kesinlikle yok çikolata abur cubur yasak ama tuz verdi şeker yok yarım kilo sebze yemeğini 1 çorba kaşığı yağla pişiriceksin kahvaltıda peynirle yumurtayı birlikte yemiceksin ya peynir ya yumurta ama haftada 2 kez yumurta yiyebilirsin yani daha çok var sen sor istersen merak ettiğin birşeyi ben söyliyim
kızlar haberlerde duydunuz mu şu kırmızı biber hapı var ya zayıflamak için ondan kullanan bir kadın ölmüş 23 yaşında bağırsakları iflas etmiş herhalde aaayyy bide ben daha 2 gün önce baktım burda reklamı vardı acaba alsammı diye hatta boy kilo oranına ordan bakmıştım 20 kilo fazlam var çıkmıştı onun içinde 3 kutu hap öneriyordu amanın iyiki almamışım dün gece haberlerinde görünce şok oldum sağlık bakanlığı toplattırmış zaten ama şuan piyasada olan 9 hapın içinde daha varmış o maddeden onlar satılıyormuş kızlar aman desem sakın kullanmayın zayıflama ilacı
mehtap sen hala olmadın mı kııııııııııızzz ben seni adet oldun sanıyordum çok fazla olmuş neden acaba iyi yapmışsın doktordan gelince haber verirsin canım merak ettim şimdi
mehtapcım nasıl 2 ayı geçkin hastalanmıyosun sorun nedir piko falanmı bide özel olacak ama nasıl babanla yaşıyorsun
ceylincim bencede yürüyüş çok faydalı aslında rejim için değil sağlık için yürümeli ama benim kociş beni bırakmıyor ki yalnız yürüyüşe eee kimsede benimle gelmiyor görümceemler falan zor geliyor çıkamıyorum o yüzden yürüyüşe keşke çıkabilsem sen çıkabiliyorsan hiç ihmal etme bence üşengeçlikte yapmalmaz:
kızlar slm efnanda durum nedir[/QUOTE=
CANIM SLM EFNAN KAYSERİYE GİDECEKTİ YANLIŞ DEĞİLSEM KESEYİ GÖRMÜŞLERDİ UMREYE GİDECEKTİ ORADANDA CANIMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?