Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kaydirigubbakcemile3 yok kız kendime uygun bişey bulamadım da onu yazdım
bide biz bilgisayar operatörü olarak geçiyoruz her yerde

huu huuu..
ay takılmısım gecmişe cıkamadım.
konu malum kılolar olunca takıldım.
bende diyetteyim mafoldumben
bebek için kılo vermek ıstıyorum ben.
doguma yuz kılo gitmek ıstemıyorum .mafoldumben

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım bu siteye yeni üye oldum. moralim çok bozuk olduğundan burada sizlerle yazışmak istedim. adet oldum bugun. bebek istiyoruz ama bu ayda olmdı kist sorunu var bende. anlaşılan bana ameliyat yolları görünüyor.

aramıza hoşgeldin canım ne kadarlık evlisin ne zamandır bebiş için çalışıyorsunuz
kisk sorunu demişsin canım pko falan mı yoksa başkasımı açıklar mısın canım

ben istanbul dayım benimde eşim antalya 10 yıl rehberlik yapmıştı yıne turızm firmasına baglı diyorum ona antalyaya tanışalım ama pek yanaşmıyo

canım benim eşimde rehber hangi şirkette çalıştınız canım antalyada orada kazancınız iyi değil mii
bizde seneye burayı istemiyoruz bakalım eşim başka şirketlerle görüşecek

hosgeldiin yasimiiinn
buraya geldin ya artık üzülmek bu konulara takılmak yok.hayırlısı dioruz dua ediyoruz.olur diye bekliyoruz.moral bozmakk yoookolumunekankayizsmile

teşekkür ederim kızlar ilgilendiğiniz için, zira eşimde şehir dışına gitti. yapayalnız kaldım gurbet ellerde. moralimde bozuk. sağ yumurtalığımda iki adet kistim varmış. çok kez doktorlara gittik. biri laparoskopili ameliyat dedi, biri ilaç tedavi dedi biride gebelik deneyin dedi. bizde ne yapacağımızı şaşırdık ve 3 aydırda bebek için çalşışıyoruz ama olmuyor. 13 aylık evliyim.bir duyumunuz varmı laparoskopi sonucu hamile kalan varmı ? off ya korkuoymda yumurtalıklara zarar gelmesinden ki geliyormuş.

canım benim eşimde rehber hangi şirkette çalıştınız canım antalyada orada kazancınız iyi değil mii
bizde seneye burayı istemiyoruz bakalım eşim başka şirketlerle görüşecek

şimdi reklam yapmım :)) yasak falandır ama iyi bı firma e.. ile başlıyo

ben kalmadım antalyada benim eşim evlenmeden once 10 sene falan yaptı orda sonra istanbula geldi biz tanıştık

yasemincim üzme kendini canım benim bu tür ameliyatlarla ilgili pek bilgim yok ama bilen arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır eminim canım stres yapma canım en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…