Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayy öyle deme kız üçüz çok zor yaa herhalde öyle bişey olursa bi daha yapmam çocuk falan
ama kızlar şu yeni bi reklam var hani üçüzler var orada o kadar tatlılar ki hakkaten

ayy öyle deme kız üçüz çok zor yaa herhalde öyle bişey olursa bi daha yapmam çocuk falan
ama kızlar şu yeni bi reklam var hani üçüzler var orada o kadar tatlılar ki hakkaten

canım ne var tek seferde üç çocuk ohh ne güzel tabiki ama bakımları var ağlarken biri acıkır diğeri çişini yapar kadınların hali zor valla

aaa hic oyle deme..
bence cok tatlı oluyor cogul bebekler.
olursada Allah sabrını verır yaa.
yaa ebrarcan bişey sorcam yaa.ben yanlısmı bılıyorum hatunlar normalde her ay bı tane yumurlarlar oyle değil mi.sen klomen kullandıgın ıcın mı 3 tane oldu..yoksa bi yerde bi yanlışmı dusunuyorum.

ama doğal yolla da 2 tane falan olabiliyor galiba
hatırlarsan geçen bi arkadaşımız ikiz bebeğinin olacağını haber vermişti
onun ayrı yumurtaydı yani olabiliyormuş

ben de iyiyim cnm evde deildim giremiodum yeni geldik eve...ama pazartesiye kadar yine giremicem sanırım var mı yeni hamileler cnm

canım efnan hamiş yeni gelen arkadaşlardan var hamişler funmak hamişş masumpisi hamiş canımm esranın şüpheli 2. çizgiyi çok silik görmüş
hayırdır canım pazartesiye kadar nerdesin kiii

ama doğal yolla da 2 tane falan olabiliyor galiba
hatırlarsan geçen bi arkadaşımız ikiz bebeğinin olacağını haber vermişti
onun ayrı yumurtaydı yani olabiliyormuş

evet hatırladım..
şimdi peki sana klomen neden verdi normal yollarlada olur demişti oyle hatırlıyorum.şansını artırmak ıcın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…