Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

şimdi reklam yapmım :)) yasak falandır ama iyi bı firma e.. ile başlıyo

ben kalmadım antalyada benim eşim evlenmeden once 10 sene falan yaptı orda sonra istanbula geldi biz tanıştık

hımmm anladım canım istanbulda maaş durumu nasıl canım ve eşinin kokartı hangi lisan canım eşimin ingilizce

hımmm anladım canım istanbulda maaş durumu nasıl canım ve eşinin kokartı hangi lisan canım eşimin ingilizce

hee benim eşim cocart lı falan değil oteller oluyo ya tur rehberi ole rehberlik şekerim..:))
şimdi istanbulda yıne aynı firamın genel mud. gırdı operasyon bende santral işte aynı yerdeyiz. maaş sabıt ole agım şagım değil yanee 850 - 1100 arası . eşim antalyada daha çok kazanıyodu ..

anladım canımm benimde maaş 600 ama satış ve bahşişlerle 1000 tl yi buluyor bizde aynı şirketteyiz eşimle rafting şirketindeyiz gelirseniz bu taraflara bekleriz canımm

ya kızlarr bana bugün çok çok dua edin çatlatma iğnesi olucam akşam
rabbim hayırlısını versin tabi ama inş. bebiş tutunur bu ay:Saruboceq:

yasemin canım kist hakkında benimde pek bilgim yok başıma gelmişti ama çocuk düşünmediğimiz için d.k. hapıyla tedavi gördüm bide cyclo progynova diye bi hap var aynı d.k. hapı gibi kullanılıyor ama korumuyor bide onu nette araştır yada doktoruna sor çünkü hem kisti yok ediyor hem hormonları düzene koyuyor
bende doktoruma soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…