Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay kızlar nette araştırma yapıyorum çocuk sahibi olmakla ilgili bi sayfada kısırlıktan bahsediyor ve önerilerde bulunuyorlar gülmekten koptum vallaha
Evli gençler birbirini kırmayacak, üzmeyecek. Beslenmesine dikkat edecek.
bunun kısırlıkla ne alakası var anlamadım bide aslında bu yazıyı kocaman yapıp bizim kocişlerin gözüne sokmak lazım bence kaydirigubbakcemile5

buda çok ilginç:

Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.

hee bunu bende okumuştum ama çok ınanmıyorum ben bole şeylere

evet dubacım diyete başladım canım
mehtapcım yazdıkların ilginç canımmm ama olabilir
evet esracım sayfalar ilerliyor hemen

eee o zaman kıslarr neden etkileniyor adetlerimiz yediklerimizden içtiklerimizden de etkilenmiyor mu sizce

kıslarr yhaa geçen ay kan tahlili için eşimden habersiz hastaneye gitmiştim iş arkadaşımız bırakmıştı hastaneye eşime söyleme demiştim eşim bu gün öğrenmiş ve çok kızdı boşanmaktan falan bahsediyor moralim çok bozuk kıslarr yhaa haklı adam eşşeklik ettim arkadaşının götürmesine izin verdim oda ona kızıyor ve annemleri arayacağını söylüyor ve ayrılacağını söylüyor kısslar yardım edin gönlünü nasıl alabilirim

yaa ceylın cıddımısın usuldum şimdii

eşinin huyunu suyunu bilmiyorum ama aniden oldu seni ümitlendirmek istemedim zaten moralim bozuluyor olmuyor diye falan diye bilirsin
nasıl öğrenmişki

eşinin huyunu suyunu bilmiyorum ama aniden oldu seni ümitlendirmek istemedim zaten moralim bozuluyor olmuyor diye falan diye bilirsin
nasıl öğrenmişki

beni hastaneye bırakan arkadaşı ağzından kaçırmış dedim ama nuh diyor peygamber demiyor akşam tekrar konuşacağız mafoldumben

ay çok üzüldüm ya seni bırakan arkadaş bayanmıydı erkekmi?
hani erkekse belki o yüzden bozulmuştur
hayret bişe ya fındık kabuğunu bile doldurmayacak bişe erkeklere ne kadar basit hemen boşanıyorlar
biraz kendini acındır kız moralim çok bozuk denedik olmadı adet düzenim bozuldu d.k. hapı kötü etki yaptı bende bunalıyorum falan de belki yumuşar biraz

canım beni bırakan arkadaşı erkek ve evli adam zaten ona kızıyor zaten onun eşi neden beni şura bırakır mısın demiyormuş ben eşini aradım cevap vermedi onların evlerinin oradan gidiyor minibüsler oraya kadar giittim oda ofise geliyormuş ve dur bırakayım seni dedi ne bileyim aklımda kesinlikle art niyet yoktu ne bileyim böyle olacağını bilsem gidermiydim hiçç yhaa

yaa canım sende haklısın kotu nıyet yok aslında kocan yanlış anlamış sakin ol akşam otur duzguncene anlat bırden parlamış sanırım ama sakınleşmiştir.

sınırlıyse sakınleşmesini bekle bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…