buda çok ilginç:
Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.
kıslarr yhaa geçen ay kan tahlili için eşimden habersiz hastaneye gitmiştim iş arkadaşımız bırakmıştı hastaneye eşime söyleme demiştim eşim bu gün öğrenmiş ve çok kızdı boşanmaktan falan bahsediyor moralim çok bozuk kıslarr yhaa haklı adam eşşeklik ettim arkadaşının götürmesine izin verdim oda ona kızıyor ve annemleri arayacağını söylüyor ve ayrılacağını söylüyor kısslar yardım edin gönlünü nasıl alabilirim
kıslarr yhaa geçen ay kan tahlili için eşimden habersiz hastaneye gitmiştim iş arkadaşımız bırakmıştı hastaneye eşime söyleme demiştim eşim bu gün öğrenmiş ve çok kızdı boşanmaktan falan bahsediyor moralim çok bozuk kıslarr yhaa haklı adam eşşeklik ettim arkadaşının götürmesine izin verdim oda ona kızıyor ve annemleri arayacağını söylüyor ve ayrılacağını söylüyor kısslar yardım edin gönlünü nasıl alabilirim
eşinin huyunu suyunu bilmiyorum ama aniden oldu seni ümitlendirmek istemedim zaten moralim bozuluyor olmuyor diye falan diye bilirsin
nasıl öğrenmişki
ay çok üzüldüm ya seni bırakan arkadaş bayanmıydı erkekmi?
hani erkekse belki o yüzden bozulmuştur
hayret bişe ya fındık kabuğunu bile doldurmayacak bişe erkeklere ne kadar basit hemen boşanıyorlar
biraz kendini acındır kız moralim çok bozuk denedik olmadı adet düzenim bozuldu d.k. hapı kötü etki yaptı bende bunalıyorum falan de belki yumuşar biraz
canım beni bırakan arkadaşı erkek ve evli adam zaten ona kızıyor zaten onun eşi neden beni şura bırakır mısın demiyormuş ben eşini aradım cevap vermedi onların evlerinin oradan gidiyor minibüsler oraya kadar giittim oda ofise geliyormuş ve dur bırakayım seni dedi ne bileyim aklımda kesinlikle art niyet yoktu ne bileyim böyle olacağını bilsem gidermiydim hiçç yhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?