Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gül den haber yok yhaa bilen var mı kıslarr ısparta ya kontrole gidecekti dönmedi mi acaba durumu nedir

ya kızlar benim hep böyle zaten en ufak bi üzüntü en ufak bi sıkıntı anında kalp kaslarım geriliyormuş doktor öyle demişti o yüzden sıkıntı oluyor kalbim sıkışıyor işte

hoşgeldin reyyan biz iyiyiz canım sen nasılsın
hoşbulduuuum canım sağol iyiyim çok şükür çok sıcak yaa..
slmlar reyyan ii diyeli iyi olsun ..bugun biraz kısların canı sıkkın ama daha iyi olacak inşallah..sen nasılsın.
hayrolsun canım noldu neden sıkkın canın
iyi olacak kepeklim benim ki msn den aşk mektubu gönderdi şimdi bana kaydirigubbakcemile3
aaa eşin mi kızzzz :)

holgeldin reyhancım biz iyiyiz canım sen nasılsın

hoşbuldum tatlım sağol iyiyim bende,saçlarım çok uzamıştı,yaz günü boynuma değdikçe falan yakıyordu,dün kuaföre gittim,saçlarımı öyle değiştirdi ki,liseli kızlar gibi oldum,kuaförde öyle dedi

evet okumadım canım,ayrılalım diyecek kadar kavga mı ettiniz yaa,üzüldüm.hadi o zaman gönlünü almaya bak sen...anlık duygular oluyor genelde bunlar,bende vajınusmusluyken eşimle bide tartıştım mı kaç kere boşanma eşiğine geldim,boşanmak istedim...ama şimdi düşünüyorum da anlıkmış gerçekten,nasıl bırakıp da giderim ben onu..ÇOOOK SEVDİĞİM ERKEĞİMİ dedim

selam kızlar naber geçmişi okuyupta geldim
figenciğim senin için sevindim çok fazla bişe bekleme zaten eşinden en azından sarılmış sana erkekler hayatta özür dilemez hatalıyım demez bunu unutma ama bak dün boşanacam diyen adam bugün sarılmış dahada üstüne gitmeyin bu konunun

canım ne kadar şanslısın bak bence çok anlayışlı bir eşin varmış
benimkide malesef her gün 1-2 kutu bira içer ben ne kadar kavgalar ettiysem o dahada inatlaştı üstelik diabet hastası kurana bile el bastı daha içmeyecem sadece hafta sonu içerim diye o yeminini bile tutmadı düşünüyorum allahım bu adam kurana el bastı niye cezasını vermiyorsun diyorum vallaha artık umursamıyorum bile daha bu sabah kızdım bi gün doktora gideceksin sana ciğerlerin mafolmuş diyecek senin ilk yapacağın yine biraya sarılmak dedim
bikeresinde ya bira ya ben dedimde zoruna gitmiş kusura bakma içemeden duramadım istersen evden gideyim dedi bu kadar basit erkekler için herşey
o yüzden kızlar boşverin biz kendimize dikkat edip bakalım kimse için değmez vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…