Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

çok saolun kıslar fazla üstelemeyi düşünmüyorum zaten kıslarr
ama akşama gönlünü almış olmam lazım yatakta bana sarılmasını çok seviyorum 1 gün daha ayrı kalmak istemem çok seviyorum koçişimiii

ben geldimmmmmmmmmmm gnaydın kızlar opuyorumnanaktan nasılsınız bugün ceylin kocişinle barışmışsın gözünaydın ebrarcım sende takma kafana erkekler arasıra böyle kaçamak yapıyor işte arkadaşlarıyla boşver canım

ayy kızlar kusura bakmayın iş çıktı cevap veremedim o yüzden
hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için
bi yandan da iyi oldu tam naz yapabileceğim kıvamda şimdikötükedihüso
gönlümü almak için herşeyi yapıyor şu ansengözlerimebaksanab

funmak,pelin,mehtap,esra hepiniz hoşgeldiniz kızlar
ceylinim hadi bakalım sıra sende sende koçişinle aranı düzelt kurtulalım bu sıkıntıdan
akşam sevdiği yemekleri yap bence bide sırnaş biraz dayanamaz zaten:kedi:

hoşgeldin pelin senden naber diyet nasıl gidiyor

hoşbulduk canım iyiyim şimdilik bir sorun yok ama ben bu diyetle daha fazla kilo alıcam sanki eskiye göre daha fazla şey yiyiyorum çünkü gerçi onları yediğim için sürekli canım aburcubur istemiyor tatlı istemiyor falan bakalım 15 gün sonra belli olucak kilo veriyormuyum

ebrar senin sorun olan neydi eşinle..

reyyancım biraz uzun olcak ama anlatayım
dün ben dr.göründüm 3 tane yumurta gelişmiş ve döllenmeye hazır dedi benim önce ki gebeliğim düşükle sonuçlandığı için işi şansa bırakmaylım dedi dr.çatlatma iğnesi ol bu akşam ve eşinle 3 beraber olun dedi.dün akşam eşimin şehir dışından bi arkadaşı gelmişti eşimde kalktı onu görmeye gitti ve gece saat 2 buçuk falandı geldi hemde evlendiğimizden beri içki içmeyen adam bira içip gelmişti bende alkole çok karşıyım o da bunu biliyor çok kırılmıştım sabah aradı bende konuştum hata yaptım biliyorum bi daha olmayacak falan dedi şimdi de gönlümü almaya çalışıyor işte bende naz yapıyorum birazkötükedihüso

diyet dediğin boyle oluyor sbr cim ya bende ılk zaman cok sasırmıstım hatta hıc agzım bos durmuyordu.ama bu sayede aburcubur tatlı cıkolata yemıyorsun faydası o ..

ben çıkıyorum kızlar ders çalışmam lazım kendinize iyi bakın hoşçakalınnnn kaydirigubbakcemile2

RABBİM KİMSEYİ ÖZELLİKLE BU TOPİKTEKİ ARKADAŞLARI VE AİLELERİNİ HARAMA BULAŞTIRMASIN İNŞAALLAH.ÇOK ÜZÜLÜYORUM ÇOK..

neyse ben çıkıyorum canım kendinize iyi bakın kahvaltı hazırlayacam eşim gelecek birazdan

listemizin son hali kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…