Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlarrrrr eşim aradı şimdi soğuk konuşunca niye böyle soğuksun dedi çok ısrar etti bende konuştum yaptığının yanlış olduğunu söyledim haklısın hata yaptım yapmamam gereken bişey yaptım dedi
bende bu akşam annemlere gidecem sende istersen mersine git dedim yok ben gitmicem ama lütfen sende gitme dedi
ohhhhh hatasını anlamasına çok sevindim

ohh masallah kendininde pişman olmus olması güzel canım benim.ben yaparım ben ederim diyip kesip atabilirdi.inşallah daha da iyi olur hhersey.su verimli zamanlarını bosa gecirme derim ben :dance:

ayy içimi döktüm walla
dedim ki ben bebek için bu kadar uğraşıyorum
o kadar ilaç o kadar iğne yaptırım vücuduma o kadar hormon alıyorum senin yaptığına bak dedim kötükedihüsoböyle burnundan getirmek lazım işte kızlarr

ayy kepeklim hiç sorma nişanlıyken ben içme yapma derdim içerim yaparım evlendikten sonra da yaparım derdi şimdi allaha şükür herşeyi bıraktı ama işte dün akşam bi hata yaptı sadece

ayyy çok sevindim canım benimm senin adına hatasını anlamış ne güzellzemuszemuszemuszemus

ayy kepeklim hiç sorma nişanlıyken ben içme yapma derdim içerim yaparım evlendikten sonra da yaparım derdi şimdi allaha şükür herşeyi bıraktı ama işte dün akşam bi hata yaptı sadece

masallah gulum ya ılımlı bir insan belli eşin.hatta ne zorluklarla evlenmişsiniz dahada kıymetli olman lazım tabi.bebek konusunda yumurtanın hazır oldugunu soylemısmıydın güzel haberden bilgisi var dimi.
burnundan getirmeye devam ama dozu iyi ayarlamak lazım :teytey:

ewet kepeklim söyledim hatta iğneyi kendisi gidip aldı bana
haberi var herşeyden o yüzden de çok pişman ya zaten
vücudundaki alkol çıkmayana kadar bişey yok dedimkötükedihüso

ya bide sonradan geldi aklıma .esin simdi askerede gidecek ya.aklı hep sendedir.ondan da hassas davranıyor olabılır.benim eşimde yeni gidip geldi .cok farklı oluyorlar

ewet ceylinim kepeklim haklı onun vermiş olduğu bi hassasiyette vardır
benim eşimde biz çıkmaya başladıktan 1 ay sonra gitti askere o kadar zor olmuştu ki ikimiz için
ve aklı hep bendeydi sürekli ablasını gönderiyordu bize git bak ebrar nasıl morali iyimi bi sıkıntısı bi ihtiyacı var mı öğren diyordu

neyse inşallah tatlıya bağlanır tez zamanda ikinizinkide boshayallersmile
bugunde üçümüz kaldık gelen giden yok.
kızlar sız cumartesi calısıyor musunuz yoksa tatil mi.
ben cok sukur tatilim ..haftasonu arkadaslarla topluca pıknıge gıtmeyı dusunuyoruz.sizde planlar nasıl

onun sıkıntısı var zaten canımm benimm benden çıkarmaya çalışıyor bende kızıyorum ama yapabileceğimbişey yok

canım ben çarşamba izinliydim o yüzden haftasonu çalışıyorum size iyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…