kızlarrrrr eşim aradı şimdi soğuk konuşunca niye böyle soğuksun dedi çok ısrar etti bende konuştum yaptığının yanlış olduğunu söyledim haklısın hata yaptım yapmamam gereken bişey yaptım dedi
bende bu akşam annemlere gidecem sende istersen mersine git dedim yok ben gitmicem ama lütfen sende gitme dedi
ohhhhh hatasını anlamasına çok sevindim
kızlarrrrr eşim aradı şimdi soğuk konuşunca niye böyle soğuksun dedi çok ısrar etti bende konuştum yaptığının yanlış olduğunu söyledim haklısın hata yaptım yapmamam gereken bişey yaptım dedi
bende bu akşam annemlere gidecem sende istersen mersine git dedim yok ben gitmicem ama lütfen sende gitme dedi
ohhhhh hatasını anlamasına çok sevindim
ayy kepeklim hiç sorma nişanlıyken ben içme yapma derdim içerim yaparım evlendikten sonra da yaparım derdi şimdi allaha şükür herşeyi bıraktı ama işte dün akşam bi hata yaptı sadece
ya bide sonradan geldi aklıma .esin simdi askerede gidecek ya.aklı hep sendedir.ondan da hassas davranıyor olabılır.benim eşimde yeni gidip geldi .cok farklı oluyorlar
neyse inşallah tatlıya bağlanır tez zamanda ikinizinkide boshayallersmile
bugunde üçümüz kaldık gelen giden yok.
kızlar sız cumartesi calısıyor musunuz yoksa tatil mi.
ben cok sukur tatilim ..haftasonu arkadaslarla topluca pıknıge gıtmeyı dusunuyoruz.sizde planlar nasıl
ama kızlar hakkaten bugün kalbimçok kötü sıkışıyor üzüntüden
ama kızlar hakkaten bugün kalbimçok kötü sıkışıyor üzüntüden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?