Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın kuşlarım nasılsınız
ceylinim geçmişi okudum da çok üzüldüm canım ama erkekler böyle işte bize çok masumane gelen şeyler onlara çok ters gelebiliyor beyinleri bizden çok farklı çalışıyor maaleseff ama barışmış olmanıza sevindim o da abarttığının farkına varmış demek ki

canımm hoşgeldin günaydın
evet atışmıştık ama tam barışmış değiliz canım yhaa moralim bozuk hala

şimdi okudum canım yaa.erkekler bu konularda cok hassaslar biliyorum benim basıma gelse esimde aynı tepkıyı verırdı.ama sanırım baska seylerede bozuk kafası bosanma lafı kolay kolay edılırmıymıs oyle.
bak sabah da sakınlesınce bıraz unutmus sinirini.inşallah kısa surede eskıye doner merak etme.

ahhh saolun canlarım ama tam barışmış değiliz kiii arada hayatım falan diyor ama sabahta sarılmak istedim sıkı sıkı sarıldı ama barıştık falan demedi

canım barışmışsınız işte adam sarılmış bak o kadar
boşyere seni kırdım diyemediği için bişey söyleyememiştir

canlarım ben haksız demiyorum canımm bu konuda sonuna kadar haklı ona kızmıyorumm ben kendime ççok kızıyorum

evde mi şimdi eşin ceylin.soyle kahvaltılık guzel biiseler al mesela yada kahvaltı ettiyse dondurma cukulata al mesela.eve gidip bi yarım saat vakıt gecırsen mutlu olur

evde mi şimdi eşin ceylin.soyle kahvaltılık guzel biiseler al mesela yada kahvaltı ettiyse dondurma cukulata al mesela.eve gidip bi yarım saat vakıt gecırsen mutlu olur

yok canım evde değil canım yhaa işe gitti akşama gelir ancak ama bu gün gönlünü alırım ben onunakannehir

kızlarr bende çok kızgınım eşime
dün akşam şehir dışından bi arkadaşı gelmiş urfaya gitti onu görmeye ve gece saat 2 buçuk falandı eve geldi bende hiç yüz vermedim ama uykum kaçtı sinirden sabah işe giderken öptü beni yine tepki vermedim canım çok sıkkın kalbim daralıyor walla ben bu kadar ugraşıyorum bebek için o gitmemesi gereken bi günde çekti gitti bende ugraşmayacam artık

üzme kendini canım yhaa arkadaşı hemen dönecekmiymişte gitti canım üzme kendini bu gün yaparsınız çalışmaları

ewet arkadaşı gidecekti
yok ceylinim yok çalışma falan istemiyorum artık
çünkü evlendiğimizden beri ilk defa bira içmişti dün akşam kokusundan anladım
ve söyledim de bira kokuyorsun dedim hiç seslenmedi anladığımı bilsin istedim
damarlarında alkol dolaşan bi bebek istemiyorum ben

üzme kendini canımmm herşey yoluna girer tatlımmm sende kendini üzdüğünle kalırsın canımm

off yaa kotu olmus ebrarcım ya.bu konularda hassas olman cok dogal.bunu esınede soylemelisin oda bilmeli hassasiyetini.üzülme canım sen niyetini halis tut Mevla gonlune gore verir inşallah.

ayy inanmayacaksın belki benim kaynım sürekli bira içiyor 2,5 yaşında bi kızı var çocuk gör bak eline ıslak mendil geçsin allah öyle bi emiyor ki onu anlatamam çocuk şimdiden alkolik yanii

kepeklim biliyor zaten alkol konusunda ne kadar hassas olduğumu
zaten evlendiğimizden beri benim için hiç içmemişti dün akşam nasıl olmuşsa içmiş işte daha konuşmadım konuşmayı da düşünmüyorum ta kii kendi konuyu açana kadar
şuçlu olduğunu biliyor diye sabah paran var mı bi ihtiyacın var mı diye sorup durdu

bu bebiş dediğimiz bizim isteğimize bakmadan biliyorsun kendi isteğine gore geliyor.Sen bu konuda hassas davranırsan Allahım gonlune gore verir hiç üzülme.

ayy inanmayacaksın belki benim kaynım sürekli bira içiyor 2,5 yaşında bi kızı var çocuk gör bak eline ıslak mendil geçsin allah öyle bi emiyor ki onu anlatamam çocuk şimdiden alkolik yanii

ayy canım benimm yhaa haklısın elbettekii hayatım
ablamın eşi alkol kullanmaz ama yiğeniz ıslak mendili emerdi çocukların hepsi yapar genelde takılma bunlara
sen eşini çek konuş ne kadar hassas olduğunu anlat oda sana hak verecektir canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…