Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kıslarr bende geldim yemek yedıim ama çok sıcakkkkk terlıyorum durdum yerdee

ay sorma sıcaklıklar gün geçtikce artıyor bide okumuştum istanbul bugün yanıp kavrulacak diye allah sabır versin vallaha
gerçe bizim burasıda çooook nemli ikidebir ter atıyorum bide doktora gidecem düşün neyse gider gitmez önce bi lavaboda terimi silerim sositososito
okudunmu canım benim hikayemi :bbo:

benim bi arkadaşım vardı oda 2 aydır adet olamıyodu hatta karnı falan şişiktı hamile sanıyodu kendını doktora bı gıttı kist çok uzulmuştu kız

ooooo masumcum hoşgedin canım ne güzel kalp atışını görmüşsün çok şükür
rabbim sağsalim kucağına almayı da nasip etsin:Saruboceq:

Kızlar nbr dün bebişim göz kırptı bana kalbini gördük böle pıt pıt atıoooooo
ne güzel canım ya hadi gözün aydın
baktım canım geçmişe 2 aydır adet olamıyodun dımı

yaa gıt bakalım doktor ne dıcek .kist falan varmıydı sende

ya ben zaten 28 haziranda gitmiştim yani 1haftalık gecikme varken ozaman kist yoktu rahimde temiz overlerde normal yani bi terslik yok demişti
bilmiyorumki sonradan kist oluşurmu

ya ben zaten 28 haziranda gitmiştim yani 1haftalık gecikme varken ozaman kist yoktu rahimde temiz overlerde normal yani bi terslik yok demişti
[/QUOTE]

İnşallah kotu bişey yoktur canım sen içini rahat tut .
sokturucu falan var onlardan aldınmı hiç

sokturucu falan var onlardan aldınmı hiç[/QUOTE]

evet canım farlutal kullandım 15temmuzda bitti fakat o bile adetimi sökmedi
vallaha yumurtlama olmamasından korkuyorum ben yani yumurtam yoksa menopoz oluyor ne yaparım ben ozamaneyvahedigeldismile

sokturucu falan var onlardan aldınmı hiç

evet canım farlutal kullandım 15temmuzda bitti fakat o bile adetimi sökmedi
vallaha yumurtlama olmamasından korkuyorum ben yani yumurtam yoksa menopoz oluyor ne yaparım ben ozamaneyvahedigeldismile
[/QUOT

doktora bugunmu gıdıcen nolur haber ver merak ettım kotu bişey yoktur merak etme kist falan olsa bıle artık kolay tedavısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…