Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay evet kist olursa hiç takmam zaten tedavisi var zor değil ama daha kötü olursa mafolurum vallaha neyse doktordan sonra inşallah çok geç kalmazsam yazarım durumu
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm

hoşgeldinnnnn canım naber

hoşbulduk iyiyim mehtapcım sen nasılsın aaayyy hümeyra hamileymiş çok sevindim ayın ilk süprizi belki bakarsınız ikinci süpriz benden gelir :asigim:

hoşbulduk iyiyim mehtapcım sen nasılsın aaayyy hümeyra hamileymiş çok sevindim ayın ilk süprizi belki bakarsınız ikinci süpriz benden gelir :asigim:

ay inşallah canım ya ne güzel olur
ne olsun bende hala adet olamadığım için doktora gidecem saat 16ta randevum var bakalım ne çıkacak

ay inşallah canım ya ne güzel olur
ne olsun bende hala adet olamadığım için doktora gidecem saat 16ta randevum var bakalım ne çıkacak

aaayy canım gelince mutlaka haber ver olur mu merak ettim bende çok eyvahedigeldismile inşallah kötü birşey yoktur

kızlar ben izin aldım akşama misafirim var hepinizi öpüyorum görüşürüz
bi gelişme olursa p.tesi özet geçin bana

pelin senin reglin geçtimi canım

evet canım bugün 2. gün gerçi kan tahlili yaptırdım çıkmadı adet günümde ama kafam çok karışık yaa ilişkiden 15 gün sonra kanda çıkmaya başlar diyor çoğu yerde ben tam 15. gününde yapmış oldum acaba daha erken mi yaptırdım diye düşündüm bilemiyorum işte adet düzenimde 28 günde birdir düzenli bazen gecikiyor ama gecikmişte olabilir ama bende ne kasık ağrısı var nede karın ağrısı hiç birşey yok :sm_confused:

ay kızlar temmuzun 20sen beri ateş ölçümlerine başlamıştım az önce çizelge yaptım kendime hiç örnek gösterilenler gibi değil çok acayip onuda göstercem doktoruma

Allah saglıkla kucana almayı nasıp etsın inşallah

normal yollamı hamıle kaldın belirtilerin nelerdı dıye sorsam :))

normal yollarla kaldım cnm korunmayı bıraktığım 2. ayda kaldımbelirtilere gelince ates ölçümü yaptım atesim hep 37 ve üzeriydi sona cok sisilik ve midede gaz vardı bide bnm adetime 8 gun kala fln bulantılarım basladı hafif hafif bide ağzımda tat bozukluğu yediğim hiçbirseyden keyif alamama durumu bol bol rüya görmek ve en ilgincini sölüorm göbeğimde seğrime göz seğrimesi gibi

slm kızlar çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor anlaşılan maşallah
yeni yeni arkadaşalar gelmiş yoğunluktan pek giremiyorum bizde 11 hafta 1 günlük olduk çok şükür kanamalara rağmen,hamile arkadaslar neredesin ne yaptınız 2 li test yaptıran var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…